Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nové odhalení v případě modelky Violy (†34): Uzavřou její smrt jako sebevraždu?

Autor: shp - 
17. února 2020
14:49

Zavraždil ji někdo, nebo si sáhla na život sama? Smrt bývalé modelky a učitelky Violy M. (†34) v bratislavském přístavu je stále zahalena tajemstvím. Nová zjištění police by však mohla přinést posun v případu a snad i jeho konečné rozuzlení.

Video  Osudné místo, kde v agónii umírala Viola (†34): Tudy se na něj dostal vrah!  - Pluska.sk
Video se připravuje ...

Policisté vyšetřují smrt krásné brunetky už třetí měsíc. Jak zjistil web aktuality.sk, dosavadní informace ukazují, že Viola byla před smrtí po pás ve vodě. Část jejího oblečení byla promočená. Vyšetřovatelé proto předpokládají, že z nějakého, dosud nezjištěného důvodu skončila v Dunaji.

Právě zjištění, proč se tak stalo, by mohlo případ posunout mílovými kroky k jeho zdárnému vyšetření. Signál z mobilního telefonu zemřelé byl naposledy zachycen na Šafárikově náměstí v noci z neděle na pondělí 11. listopadu. Listu Plus Jeden Deň její expřítel prozradil, že mu večer ještě psala.

Loučila se s životem?

Měla se podle něj sejít s mužem, kterého znala už delší dobu. Podle nejnovějších zjištění však natočily kamery Violu samotnou bez jakéhokoliv doprovodu. Nejméně dva její bývalí partneři uvedli, že je Viola před smrtí kontaktovala a omlouvala se jim za věci, které provedla. Jakoby se loučila s životem.

Právě tato fakta by mohla nahrávat verzi o sebevraždě. Stále však není jasné, kde Viola přišla ke zraněním, které odhalila pitva. Měla embolii, zlomený obratel, odřená kolena a poraněný konečník. Modelku našli dělníci v přístavu v pondělí ráno, jak umírá na hromadě rudy pod jeřábem.

Policie je na slovo skoupá

I přes snahu záchranářů se ji již nepodařilo pomoci. Zemřela při převozu do nemocnice. Policie její smrt od začátku vyšetřuje jako zabití. „Z důvodu, aby nedošlo k maření vyšetřování, není možné poskytnout bližší informace,“ uvedla bratislavská krajská mluvčí Veronika Slamková.

pajato73 ( 19. února 2020 13:22 )

asi jak ta jedna, co se 7x sama bodla do srdce... takova blbost... to se asi Viola pred utopenim chtela rychle vycurat a pri drepu si sedla na neco, co ji roztrhalo streva???? to mi mozek nebere... chudak holka, asi ji pohrbi bez vyreseni vrazdy...

Monikay ( 17. února 2020 15:10 )

každopádně to chování není úplně standard. třeba potom co se bála utopit skočila z výšky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání