Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Krásná Julia (†34) zemřela při focení v Dubaji: Zřítila se z útesu

Autor: shp - 
20. května 2020
12:11

Julia Chabibulinaová (†34) z ruského města Ufa milovala fotografování a ráda se nechávala fotit. Když pro krásný snímek pózovala na útesu v Dubaji, ztratila balanc a zřítila se z něj. Pád bohužel sympatická žena nepřežila.

Julia se přestěhovala do Spojených arabských emirátů v říjnu 2019. Doufala, že jí to pomůže v kariéře fotografky. Kamarádi podle britského deníku Dail Mail uvedli, že v zemi nechtěla zůstat dlouho. Jenže ji v ní uvěznila pandemie koronaviru.

Dostala se ven díky ramadánu

K děsivé smrti Rusky došlo v pátek 15. května. Den před svou smrtí se začala radovat, že omezení kvůli karanténě byla částečně rozvolněna. Stalo se tak kvůli ramadánu, který je v muslimských zemích jedním z největších a nejdůležitějších svátků vůbec.

Díky ramadánu končím s absolutní karanténou. První den svatého měsíce je nám dovoleno jít ven bez propustek a navštívit otevřené kavárny,“ uvedla Julia na sociální síti. „Lidé během karantény se stýkali v hotelích. To je celá Dubaj! Když zemřete, tak za doprovodu hudby,“ dodala.

Vstříc smrti padala 10 metrů

Její smrt je tragická a zbytečná, ale k nehodám prostě dochází. Podle webu se Julia zřítila z výšky asi 10 metrů. Její zranění byla fatální a Ruska byla na místě prohlášena za mrtvou. To vše jenom kvůli tomu, že chtěla být zvěčněna na nezapomenutelném snímku.

Marcela Sliacka ( 22. května 2020 12:18 )

Vsadím se,že to žádná nehoda nebyla,kor mezi těmahle psychopatama.

Zobrazit celou diskusi