Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Krásnou letušku zatkli v Dubaji: Putovala do vězení kvůli dvěma jointům svého přítele!

Autor: rc - 
6. července 2020
06:10

Rande v Dubaji se změnilo v noční můru pro Derrin Crawfordovou. Třiadvacetiletá letuška společnosti Emirates si vyšla na večeři s mužem. Schůzka dopadla dobře a tak se rodačka z anglického Liverpoolu rozhodla s ním jít k němu domů. Ovšem zničehonic do bytu vtrhla policie, která tam našla dva jointy marihuany. Oba dva byli zatčeni a strážci zákona souhlasili s tím, že pohlednou ženu nechají jít, když bude negativní na drogy. Nicméně Derrin stále zůstává ve vězení ve Spojených arabských emirátech.

Derrin Crawfordová, které v jedenácti zemřela máma a byla vychována svou tetou, už dva roky bydlí v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Třiadvacetiletá žena pocházející z Liverpoolu se rozhodla opustit své rodné město v roce 2018 a zkusit své štěstí jako letuška u společnosti Emirates. Život v Dubaji, ve městě ležícím na pobřeží Perského zálivu, se jí zalíbil.

Nicméně vše se změnilo poslední červnový týden, kdy Derrin souhlasila s tím, že si vyjde s mužem, který jí tvrdil, že pochází z Británie a pracuje v marketingu. Dvojice si vyšla na večeři a Derrin nakonec souhlasila s tím, že půjde do jeho bytu. Ovšem krátce poté tam vtrhla policie a našla tam dva jointy marihuany. Oba dva byli zadrženi.

„Když byla zatčena, policie jí vzala telefon, zvládla mi zavolat o několik dní později, když byla převezena do věznice. V první chvíli jsem nedokázala pochopit, co říká, protože jenom plakala a plakala. Nejedla, ani nespala několik dní,“ uvedla pro Daily Mail její sestra Danielle s tím, že jí Derrin stačila říct, že ji převáží do věznice Al Barša a že podstoupila testy na drogy. Policie jí měla slíbit, že bude propuštěna, pokud testy vyjdou negativně. Výsledky měly mluvit ve prospěch Derrin, ovšem žena stále setrvává ve vězení.

„Nepije, ani nekouří a má dobrou práci u Emirates. Je jí jen třiadvacet let,“ dodala s tím, že je v kontaktu britským zastupitelstvím v zemi. Své sestře se snaží sehnat dobrého právníka, který by ji v případu zastupoval. „Je nevinná, byla prostě jen ve špatnou chvíli na špatném místě. Policie se ji snaží vyslýchat, ale ona ani toho muže nezná,“ dodala Danielle.

zkzkz ( 6. července 2020 13:10 )

zkzkz ( 6. července 2020 13:10 )

mandat ( 6. července 2020 12:44 )

Krasna ??????????? To jako ta napichana pusa, silikony a priserne vytetovane oboci je krasne ????????????
Blbka, asi se neinformovala o mistnich zakonech, tam je totiz zakazan sex mezi lidmi,co nejsou manzele. Asi je nekdo udal ze sousedu.
Nevyplaci se lezt k cizimu chlapovi o bytu.

MAMKA2316 ( 6. července 2020 08:53 )

DOBŘE JI TAK .KDYŽ JE FRAJERKA TAK CO ! JÁ BYCH TAM DNES UŽ NEJEL I KDYBY TO BYLO ZADARA !!MUSLIMSKOU ZEMI V DNEŠNÍ DOBĚ NIKDY !!TO JE JEDINĚ PRO PRAŽÁKY S KAVÁREN,MILION NICEK A KOMEDIANTY

Lucio1 ( 6. července 2020 07:23 )

Jestli jí nezatkli spíš proto, že s ním vlezla do jeho bytu, to tam není zas až tak běžné..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání