Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Supermáma Sue čeká 22. dítě. Nejpočetnější rodina Británie si přeje 11. kluka

Autor: tva, ČTK - 
21. října 2019
19:35

Matka největší britské rodiny je opět těhotná. Sue Radfordová (44) prostřednictvím svého youtubového kanálu oznámila, že s manželem Noelem (48) čekají své 22. dítě. A přáli by si kluka – jeho narození by srovnalo skóre u pohlaví jejich dětí na 11.

Podle slov Radfordové se rodiče dozví pohlaví potomka za 15 týdnů. „Děťátko se narodí v dubnu. Moc bych si přála, aby to byl kluk. Měli bychom to 11 na 11. Cítím, že se to povede,“ říká na videu hrdá matka v očekávání, přičemž v ruce drží snímek z vyšetření ultrazvukem.

Manželé Radfordovi bydlí se svými dětmi na severu Anglie v domě s deseti ložnicemi. Domácnost zatím opustily jen dvě nejstarší děti, Chris (30) a Sophie (25).

Týdně utratí za potraviny přes 10 tisíc korun

Nejstarší dcera už má tři své vlastní děti, Sue Radfordová se tak kromě matky největší rodiny v Británii může chlubit i titulem pyšné babičky.

Podle Sky News rodinu finančně zajišťuje hlavně pekařství, které provozuje otec rodiny. Rodiče údajně každý týden jen za potraviny utratí kolem 350 liber (přes 10 000 korun), zhruba poloviční částku zároveň inkasují na příspěvcích na děti.

Rodina Radfordových Rodina Radfordových | Instagram

Už druhé „poslední“ dítě

Uklízení domu podle matky zabere zhruba tři hodiny denně. Kolik členů domácnosti se jej obvykle účastní, už však neprozradila.

Oba manžele jejich rodiče kdysi opustili a byli adoptovaní. Potkali se, když bylo Sue sedm let. Do povědomí britské veřejnosti se dostali v roce 2012, kdy o nich odvysílala dokument televize Channel 4. Tehdy měli Radfordovi 15 dětí. Po narození dvacátého potomka prohlašovali, že to bude jejich poslední, před 11 měsíci ale Radfordová přivedla na svět dceru Bonnie Raye.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi