Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Chudý muž zjistil, že je syn šlechtice! Už nikdy nemusí pracovat

Autor: ital - 
22. května 2019
20:53

Neuvěřitelného okamžiku se dočkal Jordan Adlard Rogers (31), který nikdy neměl moc peněz a šetřil každou penci. Náhle se mu však život otočil naruby, když testy DNA odhalily, že je synem šlechtice, který před nedávnem zemřel. Mladému muži tak připadlo dědictví jako z pohádky. Teď se může chlubit honosným sídlem s obřím pozemkem.

„Jak chudák do ještě větší nouze přišel“ – tento název Cimrmanovy pohádky pro Jordana Adlarda Rogerse (31) rozhodně tedy platit nebude. Jeho příběh skutečně vypadá jako pohádka se šťastným koncem. Celý život střádal každé penny, až mu osud přihrál neuvěřitelné vlastnictví. Testy DNA totiž odhalily, že jeho otcem byl britský aristokrat Charles Rogers, který nedávno zemřel. Jordan po něm zdědil sídlo Penrose v Cornwallu s obřím pozemkem.

Není pohádka jako pohádka

Pravda, kterou Jordan o svém původu zjistil, však pro něho nebyla natolik překvapující, jak se může na první pohled jevit. Již zhruba od svých osmi let tušil, že šlechtic je jeho otcem. Dokázat to však nemohl. Později Charlese několikrát kontaktoval, aby provedli testy DNA. On jej však pokaždé odmítl.

Odpovědi se dočkal teprve tehdy, když se mu ozval Rogersův advokát Philip Care. Ten dědici oznámil, že šlechtic byl nalezen mrtvý ve svém autě poté, co se předávkoval léky. Jordan konečně získal výsledky DNA testů, které potvrdily, že aristokrat byl jeho biologický otec. „Lidé říkají, že mám štěstí. Ale já bych to raději vrátil zpět, aby Charles věděl, že jsem jeho syn,“ pověděl Jordan deníku Mirror.

„Nemusím už pracovat. Chci zřídit charitu a pomáhat komunitám Porthlevenu a Helstonu. Byl jsem v situaci, že jsem se bál každého dalšího účtu a chtěl jsem začít jiný život. Teď jsem tu, abych pomáhal lidem. Nikdy nezapomenu, odkud pocházím,“ doplnil mladý dědic, který kromě pozemku se stavením bude rovněž dostávat rentu v přepočtu 9–30 tisíc korun za týden.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

cocumysvole ( 22. května 2019 21:34 )

Peju mu to ze srdce. Aspoň se zase ta aristokratická krev pročistí. Beztoho je to stam samej degenerovanej blbec.

Zobrazit celou diskusi