Martina Pártlová patří společně s herečkami Veronikou Arichtevou (34) a Nikol Štíbrovou (34) do humoristického tria 3v1, a tak oznámení o jejím těhotenství bral jenom málokdo vážně. Když proto vyzvala své příznivce, aby jí prostřednictvím sociální sítě posílali své dotazy, nejspíš nikoho nepřekvapí, že se všechny otázky točily především kolem jejího jiného stavu. A ona na ně trpělivě odpovídala. Ostatně jak sama uvedla, „kluk v luftu, času moře“. Tím klukem pochopitelně nemyslela nikoho jiného než svého partnera Josefa Vařeku (27), kytaristu skupiny Koblížci – a otce jejího očekávaného potomka.

Pártlová, hvězda muzikálů Královna Kapeska či Sněhová královna, se nyní nachází v 21. týdnu těhotenství, a k tomu, aby vůbec poprvé začala přemýšlet nad tím, že je s ní „něco v nepořádku“, ji přivedlo kuriózní poznání: „Test přišel, až když mi přestalo chutnat pivo. To bylo dost vážný,“ přiznala známá plavovláska. První čtyři měsíce pak trpěla silnými těhotenskými nevolnostmi. Nezvracela, jak tomu bývá u velkého množství nastávajících maminek, ale bylo jí „zle jak psovi“.

VIDEO: Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku!

Video
Video se připravuje ...

Martina Pártlová je v karanténě za vodou: Na účtu má pořádnou sumičku! Markéta Reinischová

U prvního ultrazvuku prý Martině „nějaká ta slza ukápla“ – aby také ne, ještě loni v létě řešila docela jiné problémy, vážné zdravotní obtíže. Z bolestí bederní páteře se totiž vyklubala rakovina tlustého střeva, naštěstí nezhoubná. „Bylo mi řečeno, že jsem přišla za 5 minut 12... Přijít prej o rok dýl, tak jsme řešili tu horší variantu a možná bych se nedožila padesátky,“ prozradila na sociální síti. Vše ale nakonec dobře dopadlo a ona se brzy bude radovat ze svého prvního potomka – stejně jako její o 14 let mladší partner.

Na těhotenství ji překvapilo, že jí „k 8 břichu narostla i 9 prdel a 10 prsa. Tady na instagramu jsem to viděla úplně jinak!“ stěžovala si s nadsázkou Pártlová. Co se péče o dítě týče, je jí největší rádkyní Arichteva, která před 5 měsíci porodila syna Luka. Na rozdíl od těhotné Štíbrové, co má doma tříletého chlapečka Mathiase, má prý všechno to kolem miminka „trošku živějc v paměti. A přece jen už jsou za 4 roky zase jiný vychytávky, než co bylo za Matese,“ vysvětlila.

A jméno? „To nechávám na klukovi. Já na to nemám nervy,“ dodala známá umělkyně, která si prozatím nechává pro sebe i pohlaví očekávaného děťátka.

VIDEO: Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde?

Video
Video se připravuje ...

Bazén i vinný sklep: Martina Pártlová se při stavbě domu nedrží při zemi! Na kolik to vyjde? Kisa Císařová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií