Zpěvačka Michaela Gemrotová rozhodně nezahálí. Ostatně devět let strávila ve vztahu s houslistou Alexandrem Kopkou, a jelikož se svatebních zvonů nedočkala, nakonec se tento na první pohled idylický pár rozešel. Se sympatickým Jiřím Štikou si ovšem okamžitě padla do noty, a 10. 10. 2020, v takto krásné datum, si řekli své „ano“. Pouhý měsíc od zásnub! A jelikož biologické hodiny neúprosně tikají, spěchá se podle všeho i na miminko. Jenom tři měsíce od veselky už na sociální síti hlásila Michaela tuto nádhernou novinku.

„Je nádherně, překrásná zima! Až sníh roztaje, krajina se zazelená, květiny budou kvést a ptáčci se vrátí domů z teplých krajů, k nám do rodiny přiletí ten nejkrásnější láskyplný ptáček. Co myslíte, čáp, nebo vrána?“ nahodila na instagramu představitelka Christiny Daaé z Fantoma Opery, Sáry z Plesu upírů, i Angeliky ze stejnojmenného muzikálu. Půvabným způsobem tak oznámila světu, že je v očekávání, a ještě svá slova doprovodila něžným selfíčkem v objetí manžela v zasněženém lese. „Děkujeme tam nahoru, děkujeme osudu!“ dodala šťastně.

VIDEO: Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda muzikálu Ples upírů Gemrotová: Ukázala luxusní byt v centru Prahy! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Mladé paní Štikové, co se brzy stane poprvé v životě maminkou, okamžitě začalo gratulovat nejenom množství fanoušků, ale i kolegů z umělecké branže. „Krásná zpráva! Moc gratuluji!“ jásala například herečka Daniela Šinkorová (48). „To je skvělé… Gratuluji vám a přeji jen to nejlepší,“ přidala se i Leona Machálková (53). „Jupííí! Konečně je to venku! Ještě jednou moc gratuluju!“ radovala se Elis Ochmanová (31), a nenápadně tak naznačila, že o požehnaném stavu své kolegyňky moc dobře věděla už delší dobu.

„Miškooo, moc gratuluju! Tak teď už to ale na Kvítku Mandragory bude opravdu dost zajímavé…“ obávala se modelka Eliška Bučková (31), která ve zmíněném muzikálu společně s Gemrotovou před koronavirovou pandemií a zavřenými divadly hrála. Mezi gratulanty nechyběla ani těhotná Pavlína Ďuriačová (32), která s Gemrotovou zase vystupovala v Muži se železnou maskou, moderátorka Eva Decastelo (42) či zpěvačka Berenika Suchánková (24). A my se ke gratulacím pochopitelně přidáváme!

VIDEO: Hvězda Plesu upírů a Fantoma Gemrotová: Ukázala odvážný výstřih!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Plesu upírů a Fantoma Gemrotová: Ukázala odvážný výstřih! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií