Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Český lev v průběhu let: Celebrity válející se na schodech a další opilecké trapasy!

/
  • Na Českém lvu nikdy nuda není
    4. března 2022 ● 05:00

    Předávání filmových cen Český lev se každoročně neobejde bez skandálů a jiných trapasů. O největší pozdvižení se vždy postará strmé schodiště do Rudolfina, hlavně při odchodech, kdy hosté už mají nějakou sklenku alkoholu v sobě. Loni se kvůli covidu slavnostního předávání 6. března zúčastníila jen hrstka nominovaných, ale přesto je ožehavé situace neminuly. Pojďme si je společně s těmi předchozími připomenout. 

  • 1.

    Polonahá Jitka Schneiderová

    Před Rudolfinum přišla Jitka Schneiderová (48) v černém, s potemnělou Prahou splývajícím modelu od Christiana Diora. Průsvitným vrškem dala na odiv sladěnou černou podprsenku a celý look podtrhla šperky od BVLGARI. Outfit byl dílem stylisty Honzy Pokorného. Schneiderová při příchodu neměla na ústech povinný respirátor, uvnitř si ho ovšem musela nasadit a při odchodu už ho měla. 

     

    I když byla róba na první pohled oslňující, tak módní kritička Blesku Ina T. na to měla jiný názor. 

     

    Ve světě módních magazínů za svůj jindy elegantní styl ceněná herečka poněkud překvapila modelem nechávajícím představivosti nepatrný prostor. Detaily těla zcela obnažující, transparentní šaty s krajkovou vsadkou na předním dílu záměrně kontrastují se sportovní trojúhelníkovou podprsenkou a do pasu vysokými kalhotkami. Ač se jedná o komplet z luxusního módního domu Dior, pro slavnostní ceremoniál s dress-code Black Tie je jeho míra nahoty pomyslným překročením Rubikonu, po němž do brázdy dráždivé rafinovanosti již není návratu,“ míní Ina T. 

     

  • 2.

    Oceněný Trojan se synem na benzince

     

    Kvůli pandemii covidu panovala v Rudolfinu přísná hygienická opatření, zúčastnit se mohla jen hrstka hostů, nemyslitelný byl také jeden velký večírek, v který oslava českého filmu propuká. Každý se s tím popasoval jinak.

     

    Otec a syn Ivan (57) a Josef Trojanovi (21) byli horkými želízky v nominačním ohni za film Šarlatán. Josefovi ho za vedlejší roli vyfoukl Jiří Mádl (35) filmem Modelář, táta Ivan však bodoval s přehledem.

     

    Trojanovi opustili Rudolfinum spořádaně po skončení přenosu jako všichni, cestou domů se stavili na benzince. Zatímco Ivan Trojan skočil dovnitř, Josef to dokumentoval na instastories. Výsledkem je typický spěšný krok táty Ivana monitorující video. Čerstvý držitel Českého lva ve smokingu a s respirátorem si v igelitové tašce odnáší lahve, aby to vítězství bylo čím zapít. „Jedeme dál,“ napsal pod své uhrančivé oči k nočnímu záznamu Josef.

     

     

  • 3.

    Havel v tramvaji

     

    Většina slavných tváří musela loni zůstat doma. Osobně mohli dorazit pouze nominovaní. A někteří z nich i příjezd pojali hodně komorně. „Limuzíny letos nejedou, tak jedu na Českého lva tramvají,“ připsal si k fotce liduprázdné MHD Viktor Dvořák (42), nominovaný na hlavní mužský herecký výkon za film Havel. Nominaci nakonec neproměnil. Havel však neodešel s prázdnou, snímek získal sošku za nejlepší masky.

     

  • 4.

    Policie šetřila roušky

    Po loňském udílení filmových cen Český lev, jež se konalo za mimořádných bezpečnostních opatření, ale na sociálních sítích se po skončení ceremoniálu objevily fotografie, na kterých umělci postávají v těsných hloučcích kolem stolků před budovou, kouří a povídají si. Nemají na sobě respirátory ani nanoroušky. To se nelíbilo nejenom národu, ale ani policii. 

     

    Policisté prověřování události ukončili a zdokumentovali. Pět osob bylo oznámeno příslušnému správnímu orgánu k dořešení pro možné porušení vládních nařízení,“ sdělil včera Blesku mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

     

  • 5.

    Syn rabína Sidona: Takhle se proléval, než se skácel opilý na zem!

    Syn rabína Karola Sidona (79) Daniel (35) se na Českých lvech společensky unavil, a jak sám sdělil Blesku, na afterparty už nedošel. Skončil totiž ležící pod schody Rudolfina. Dany, jak ho nazývají jeho známí a kamarádi, si nechal nalévat alkoholický mok přímo z lahve do úst, až měl úplně mokrou košili a pod ním se na podlaze Rudolfina vytvořila kaluž. 

     

    To, že jsou bublinky zrádné, se už ví dávno. A Daniel jejich sílu pocítil také. A to přímo na chodníku před Rudolfinem, kde se zhroutil obličejem k zemi – a nebyl schopen stát na vlastních nohách. Nakonec ho museli kamarádi zvednout a odvléct pryč.

     

    Kdy? Český lev, 2017

  • 6.

    Lví pád partnera Jana Ciny: Jsi král červeného koberce!

    Přítel Jana Ciny (33) v roce 2019 doslova olízl červený koberec Českých lvů! Při odchodu Petru Vančurovi (37) na schodech ujela noha a pak se jednoduše skutálel dolů způsobem, za který by se nemuseli stydět ani profesionální kaskadéři. Zatímco jeho partner Jan Cina sešel schody v klidu, Petrovi podjela noha a letěl hlavou dolů. 

     

    Kdy? Český lev, 2019

  • 7.

    Pro Bartoškovu manželku přijela záchranka!

    Manželce Jiřího Bartošky (74) Andree se na afterparty z vydýchaného vzduchu udělalo špatně a zkolabovala.

     

    Podle hostů večírku zdravotníci Andreu Bartoškovou (69) vyvedli zadním vchodem. Do Rudolfina okamžitě přijela záchranná služba. Bartoškovu ženu ale překvapivě neodvezli sanitkou. Odmítla to. Z večírku ji záchranáři odvedli bočním vchodem tak, aby nevyvolali příliš pozornosti. 

     

    Andreu pak odvezli do Fakultní nemocnice Motol, kde se nechala vyšetřit. Bartoška na ni čekal před vchodem, kouřil jednu cigaretu za druhou, a když manželka s úsměvem na tváři vyšla, odjeli domů.

     

    Kdy? Český lev, 2017

  • 8.

    Havlová s vykasanými šaty na pánském WC

    Loni v průběhu přenosu si Dagmar Havlová (68) musela odskočit na toaletu, ale spletla si dveře a zaplula na pánské. Po chvilce za ní dorazila Tereza Ramba (32), které Dagmar otevřela dveře s vykasanými šaty nad kolena a odhalila tělové podkolenky.

     

    Rozjařené herečky po chvilce toalety opustily. Po skončení se bývalá první dáma vypravila do VIP prostoru na večírek, kde se jí udělalo špatně a sesunula se k zemi. Po okamžiku šoku se však její okolí duchapřítomně vzpamatovalo a přispěchalo Dagmar Havlové na pomoc.

     

    Kdy? Český lev, 2020

  • 9.

    Vojta Dyk: Sako jak rozkvetlá louka a prachy místo ubrousku!

    Vojta Dyk (36), který dorazil s manželkou Táňou Vilhelmovou (43), vynesl poměrně netradiční outfit – dost výrazný květovaný smoking a navíc místo kapesníčku použil pětitisícovou bankovku. Těžko říci, zda se jednalo o recesi, nebo měsíční kapesné. Ovšem na baru se pilo zadarmo, a tak peníze nepotřeboval.

     

    Kdy? Český lev, 2018

  • 10.

    Bosý Bohdan Sláma: Hrozilo mu pořezání nohou!

    Zvědavé pohledy přitahoval i režisér vítězného snímku Bába z ledu Bohdan Sláma (54), který byl celý večer bos. Přebíral tak i ceny. „Je to z úcty k lidem, kteří se otužují, tímto jsem jim chtěl vzdát čest,“ přiznal tehdy. Dost ale riskoval, protože se v Rudolfinu ten večer rozbíjela jedna sklenička za druhou a hrozilo mu ošklivé pořezání.

     

    Kdy? Český lev, 2018

  • 11.

    Rozvášněná Anička Polívková: Po čtyřech vypadla z Rudolfina!

    Herečka Anna Polívková (42) přišla na České lvy za dámu, ale odcházela skoro po čtyřech. V pět hodin ráno se vypotácela z Rudolfina, kde ji podpírali kolegové. Pak vzala telefon a začaly se dít věci. Odjela s neznámým mladíkem pryč, až nakonec vstoupila do domu, kde nebydlí! Kde nechala tehdejšího partnera Michala Kurtiše (31)?

     

    O pár dní později vyšlo najevo, že herečka už s tanečníkem není a novým partnerem je o 13 let mladší filmař Jiří Matoušek (28).

     

    Kdy? Český lev, 2019

  • 12.

    Ach, ty schody!

     Odchody se opět některým hostům nepodařily. „Kdo sem dal ty schody,“ říkali si asi, když se před Rudolfinem vyváleli.

    Kdy? Český lev, 2018

  • 13.

    Nestyda Vilhelmová ukázala víc, než chtěla

    V dlouhých bílých šatech vypadala tak jemně. Ale jen do chvíle, než vstoupila na pódium, kde předávala jednu z cen Český lev. Herečka Tatiana Vilhelmová během chůze odhalila nejenom celou nohu, ale skoro i rozkrok! Jednoduché bílé šaty měly totiž dost vysoký rozparek, který při chůzi odhaloval celou nohu. A stačilo málo a odhalil by toho ještě víc!

    Kdy? Český lev, 2017

  • 14.

    Fotogalerie
    139 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 46

xkaria: No bože, tak se z radosti opili. To je toho.

(07. 03. 2022 16:11)

Radek Polák: Sex , drogy a rokenrol , proč by se nerozšoupli, když dostali dotace !

(07. 03. 2022 08:30)

krapotkin: Dozvíme se kdo byl kde a kolikát na dovolené po světě, jen jedno se pořádně nedozvíme - kolik z těch paumělců vysálo z nám ukradech peněz dotace za to, že nemohli "pracovat".

(04. 03. 2022 15:32)

zkzkz: To bude v aleji zase nablito.

(04. 03. 2022 14:03)

Jan Q: Na má slova došla, Havlo estébáci
Ve zdravotnictví estébáci, podnikatelé estébáci, předávání lva Mattel estébák, v justici bolševik, hotová totalita

(07. 03. 2021 17:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy