„Ihned po té Výměně nás začali bombardovat nepříjemnýma zprávama, začali nám nadávat, takže jsme si je museli všude zablokovat. Proto v kontaktu nejsme. Nedá se to ani slovně naznačit, jaké zprávy to byly...,“ prozradila Šárka po Výměně v rozhovoru na NovaPlus, že s druhou rodinou to tak trochu dle očekávání nedopadlo nikterak pozitivně. „Ona vlastně mé starší dcerce dala tričko, jenže bylo použité a bylo děravé. Takže já jsem jí psala, že jsem ho vyhodila a už to začalo. Že jsem namyšlená, nafrněná, nic mi nevoní...,“ vysvětlila černovlasá manželka z Ostravy, jak spor vznikl.

Během desetidenní Výměny si Šárka prošla osobním peklem. Pravděpodobně ji ani ve snu nenapadlo, co v Praze může zažít a v jakých podmínkách zde někteří lidé žijí. „Překvapilo mě, že tam bylo hodně potkanů, což na kamerách vlastně ani vidět nebylo... Bylo jich tam fakt mraky a to v televizi vůbec ukázáno nebylo, že jsme ráno vstali a ty tři vnučky tam spaly ve stanu. Takže jsem je na střídačku brala dovnitř, aby spaly se mnou, protože jsem se bála, že ti potkani se tam prokoušou...,“ přiznala zpětně strach, o kterém se ve Výměně nemluvilo. 

Bylo tedy pro Šárku Výměna manželek užitečná aspoň ve vlastní rodině? Na začátku se svěřila, že ji partner Libor dost nehezky a intenzivně podváděl s jinými ženami. Deset dní v reality show mu ale prý snad konečně pořádně otevřely oči. „Přítel se hodně snaží, hodně se změnil, hodně pomáhá a z práce odešel, aby byl každý den doma a pracuje teď v Polsku.“

VIDEO: Výměna manželek: Deset dní v zahradním domku!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Deset dní v zahradním domku! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií