Zámečtí pánové v podání Matěje Stropnického a Daniela Krejčíka ve Výměně manželek ukázali, že se vcelku bez problému umí adaptovat na jiné podmínky, než jsou zvyklí na své samotě polorozpadlého zámku v Osečanech. Zatímco Matěj Stropnický přivítal na zámku šestinásobnou mámu Martinu (35), Dan se zjevil v početné rodině, kde bylo stále živo a neustálá péče o děti byla naprostou nezbytností. 

VIDEO: Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo něj získal zasloužilou matku

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku TV Nova

Kdo čekal, že se bude konat nějaké drama, jak je v této reality show často zvykem, ten byl nejspíš zklamán. Matěj se v rámci možností skamarádil s šestinásobnou mámou Marinou a Dan i přes svůj mladý věk a nezkušenost s výchovou dětí dokázal, že to má v sobě. Koneckonců v průběhu natáčení se rozplakal a přiznal, že by měl s Matějem rád děti, on se ale k tomu příliš nemá. Což ostatně sám přiznal nejen během Výměny, ale i teď po odvysílání! A nejen to...

„Uff, tak je to za námi. Výměna "manželek". Když nás z televize oslovili, měsíc jsme se o tom bavili a závěr jsme furt měnili,“ uvedl na facebooku Matěj Stropnický záhy po vysílání. A uvedl do detailu pět hlavních důvodů, proč se i přes velké pochybnosti rozhodli do kontroverzního pořadu TV Nova nakonec jít. Například se netají tím, že potřebují peníze a honorář z natáčení se zkrátka více než hodil. „Živit tenhle barák není žádná bžunda a musíme do léta sehnat čtyři miliony na střechu, teda, už jsem zvládl osm set tisíc, zbejvá 3,2 mil, abych byl přesnej, mazec,“ napsal otevřeně.

Dalším důvodem účasti ve Výměně byl právě jejich spor o založení vlastní rodiny. „Chtěl jsem, aby si Dan vyzkoušel, jaké to je, starat se o děti (trochu se podle jiných dílů dalo tušit, že bezdětný pár vyměněj do rodiny s hodně dětmi, a to vyšlo), sám je jedináček, děti by moc chtěl a trochu jsem doufal, že změní názor - jenomže on to setsakramentsky dobře zvládnul a názor nezměnil, šest dětí prý není potřeba, ale tři klíďo (tak tohle neklaplo 🙂 ),“ napsal s nadsázkou Stropnický, že Dan, který to s šesti dětmi obdivuhodně zvládl, rozhodně svůj názor po Výměně měnit nehodlá.

Kromě těchto vážnějších důvodů Stropnický stejně jako ve Výměně dodal, že jeho motivace byla i politického charakteru – vystoupit ze své sociální bubliny, poznat jiné lidi a jejich způsob žití, aby je mohl v budoucnu jako politik zastupovat a zároveň na rozdíl od jiných porozuměl jejich smýšlení a potřebám, což by se mu nepodařilo, kdyby pohrdal jejich zábavou ve volném čase. Zároveň se také rozhodli pojmout Výměnu jinak, než je zvykem a nevyvolávat zbytečné konflikty, což oba splnili na jedničku.

VIDEO: Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně

Video
Video se připravuje ...

Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně TV Nova

Fotogalerie
21 fotografií