Zatímco Kristýna měla Výměnu víceméně pohodovou a v náhradní rodině nenastaly žádné výraznější konflikty, Bára se prý v Kolíně velmi trápila. „Bylo to hrozný, nechápu, co je to za rodinu,“ stěžovala si pro Novaplus. Jako jednu z výtek jmenovala nezájem maminky vyhradit si čas na péči jak o domácnost, tak o dceru. Po skončení natáčení si pak od svého manžela vyslechla Kristýniny stížnosti – vadil jí striktní režim obou chlapců. Absence jakéhokoliv systému a pravidel v kolínské domácnosti zase vadila Báře.

„Oni jsou takoví hogofogo, tam neřeší vůbec nic, jak to mají doma, jak to mají s holčičkou, jak to mají v práci…“ poznamenala nespokojená Bára, kterou také zarazilo, že jí náhradní partner v mnoha věcech lhal. Ačkoliv tvrdil, že Kristýnu nikdy nepodvedl, jeho drahá, nyní už bývalá polovička, se během pobytu v Týně nad Vltavou doznala k oboustranné nevěře. „Tam to byla jedna velká lež,“ dovtípila se Bára.

„On říkal, jak se Kristýna o všechno stará, a přitom to tak nebylo. Bylo to vidět, když Valerka skončila v nemocnici. Myslím, že Kristýně to bylo úplně... no víte kde,“ doplnila drsně.

Video: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

Bára strávila značnou část Výměny úklidem. Za skříněmi nalézala různé nezvané tvorečky, a mezi hračkami malé Valerie na ni pomrkávaly dokonce i nedopalky cigaret. „Bylo mi jí líto. V těch hračkách měla staré hnusné ponožky, nalámané sušenky a vajgly, a ty hračky byly špinavé,“ kroutila nevěřícně hlavou.

Nakumulované frustrace ze strašného zážitku v náhradní rodině plánovala Bára vmést Kristýně do tváře. Ta ji ale odzbrojila „dárkem“ v podobě wellness pobytu pro dva nedaleko jejich bydliště. Jenže o dárek se ve skutečnosti nejednalo. „Ten wellness byl zaplacený z našich peněz,“ prozradila Barbora v rozhovoru.

Navzdory tomu, co Kristýna tvrdila, voucher po znovuotevření služeb nehodlají využít. „Já jsem tak blbá, že jsem si to vzala a neomlátila jí to o hlavu,“ litovala zpětně.

VIDEO: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií