V nové epizodě se setkáme s rodinou z Rudníku, Marií (39), Lukášem (28) a Karolínou (12). Do Výměny manželek přihlásila rodinu Marie. Důvodem jsou časté hádky mezi partnery. Marii připadá, že má doma dvě děti. Lukáš navíc ve velké míře holduje alkoholu.

Na druhé straně se poznáme s Dášou (31), Pepou (31), Jožkem (4) a Jurajem (4), kteří žijí v Horních Měcholupech. Dáša má problém s tím, že ji Pepa nerespektuje, a připadá si jako služka. Navíc se liší jejich názory na výchovu dětí.

Video: Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla! TV Nova

Naprosto šokovaná bude v nové domácnosti hned první den Dáša. Její náhradní manžel ji totiž uvítá opilý, údajně před jejím příjezdem vypil půl lahve vodky, protože nevěděl, co jiného dělat. To Dáša ještě netuší, že Lukáš bude pít skoro celých deset dní.

„Když je zima, musíš si dát panáka, aby tě to zahřálo,“ poučuje Dášu náhradní manžel a nabízí jí různé druhy koňaků. Odmítavý přístup ženy dožene ustaranou dceru k prosbě, aby Lukáš s otravným podstrkováním svých oblíbených nápojů přestal. „Já nemám ráda opilé lidi,“ uvede rázně Dáša, zatímco si náhradní muž nalévá dalšího panáka. Podaří se jí Lukášův vztah k alkoholu omezit?

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den! TV Nova

Fotogalerie
13 fotografií