Rodina z Květinova se ani s odstupem od natáčení nestačí divit, s jakými lidmi se vlastně setkali a jak se vše mezi nimi zbytečně vyhrotilo. „Mrzí mě ten konflikt, nechápu, proč Monika otočila,“ podivoval se Pavel v rozhovoru pro Nova Plus. Spor zdůvodňoval tím, že rodiny měly velmi rozdílné názory na spoustu věcí, ovšem on se snažil, aby náhradní manželka byla ve všem spokojená. „Osmý den na nás vystartuje, že já jsem ňouma a děti jsou nespolehlivé, nesamostatné a líné? Proč?! Od té doby jsem se s ní fakt necítil dobře,“ vysvětloval.

Ani jeho partnerka Marie svého náhradního muže Štěpána příliš nechválila a naopak se nechala slyšet, že byl líný, na což od Pavla není zvyklá. Mnohem víc ji ale překvapilo chování puberťačky Natálie, s níž se snažila vyjít. Během svého pohybu v rodině pro ni vymyslela společný ‚holčičí den‘, ovšem mladá slečna nakonec otočila. „Byla jsem absolutně zklamaná z jejího přístupu. Byla to v těch obchodech jedna velká ostuda,“ zhodnotila Maruška.

Ta se o ‚vypůjčenou‘ dceru docela i bála, jelikož dívka podle ní měla plnou hlavu zvláštních a někdy až vražedných myšlenek. Její matka Monika to prý nejprve popírala, pak ale údajně měla přiznat, že o tom s mužem vědí. „Podle jejich názoru je to ale v pořádku,“ nechápala Marie.

VIDEO: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

V náhradní domácnosti ale řešila kromě tohoto problému také věčnou otázku úklidu. Stále má před očima troubu, která byla podle ní v příšerném stavu. „Takhle zapečenou troubu jsem v životě neviděla. A ten smrad si dokážu vybavit ještě teď, protože to je na poblití. Nechápu, jak v tom můžou péct,“ kroutila hlavou Marie.

Po skončení natáčení se rodiny nevídají, ovšem kontakty na sociálních sítích prý proběhly z obou stran, bohužel to nedopadlo moc slibně. „Monika mi psala, ať nevěřím vlastní mamce, že všecho to, co nám napovídala, je lež,“ prozradila dcera Šarlotka a její mladší sestra Nerea přizvukovala s tím, že Monika také měla označit jejich maminku za falešnou.Takové obtěžující zprávy si rodina nenechala líbit. „My jsme se všude zablokovali, aby nám už nepsali,“ přiznala pak pro Nova Plus radikální řešení nejmladší dívenka z rodiny.

VIDEO: Připomeňte si pěkně ostrý závěr jiné Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií