Co čeká na diváky skupiny Nova na jaře 2021?

Anatomie života

Zbrusu nový seriál Anatomie života vypráví osobní příběhy čtyř žen – sestřiček na traumatologickém oddělení. Ty kromě profesního života spojuje i přátelství. Hrdinky jsou každá v jiném věku a každá z nich řeší témata blízká divákům své generace. Nebudou chybět ani dramatické zápletky. Hlavní hrdinky společně prožívají zklamání, bolest i vyčerpání. I k jejich životu samozřejmě patří láska, radost a úspěch. V hlavních rolích se objeví - Aňa Geislerová, Ester Geislerová, Martina Preissová nebo Jitka Schneiderová.  

Tvoje tvář má známý hlas

Diváci oblíbené show Tvoje tvář má známý hlas znovu uvidí propracované proměny a dokonale ztvárněná čísla, samozřejmě nebude chybět ani pořádná zábava. Pořadem budou provázet hned dva moderátoři, a to Ondřej Sokol a Aleš Háma. Tou největší změnou bude ovšem to, že v osmé řadě uvidíme ty nejlepší a nejoblíbenější účinkující napříč všemi minulými řadami, bude to zkrátka setkání 'šampionů'. 

Ordinace v růžové zahradě 2

Ordinace v růžové zahradě 2 vstupuje se začátkem roku 2021 do své finálové sezóny. Během celého jara budou fanoušci opět sledovat příběhy svých hrdinů, mezi něž patří Čestmír a Alena Mázlovi, Běla Valšíková nebo Bobo a Heluš Švarcovi. Do dramatických a vtipných situací se ale dostanou i jiní - otec a syn Márovi, Bibi Mrázková, záchranář Marek a další. A to není všechno - Ordinace v růžové zahradě 2 navíc očekává příchod dvou velkých hereckých hvězd - Petra Čtvrtníčka a Pavla Kříže

Ulice

Oblíbený seriál Ulice vstupuje do druhé poloviny své šestnácté sezóny. Lumír se bude vyrovnávat s odchodem milované partnerky a vypadá to, že se mu blýská na lepší časy. Magda se zamiluje a možná si dovolí žít život, který by si pro ni přála její maminka Zdenka. Marečkovi zažívají rodinné turbulence po narození miminka. Peškovy ovlivní záblesk minulosti v podobě chaty, kterou Amálka zdědí po zesnulém exmanželovi. Bedřicha zklame Alice a Anča se zamiluje jako mladá holka. Klímovi se snaží se zvyknout na změny, které jim stěhování přineslo. Jana i Bára prožívají složité vztahy s muži a navíc se chystají na finální bitvu se zákeřným Marešem. 

VIDEO: Dana Morávková po 11 letech končí v Ordinaci: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku!

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková po 11 letech končí v Ordinaci: Ona to ví od fanoušků, Čenský od Blesku! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Specialisté

Čtyři elitní policisté a týden co týden jeden trestný čin odehrávající se v kulisách Prahy. Tým kriminalistů tvoří kapitánka Šafářová, kapitán Beran, kapitán Kovář a přísný major Strouhal, který policejním operacím šéfuje. Premiérové jarní epizody zavedou Specialisty do různých prostředí. Například na kliniku asistované reprodukce, mezi mafiány nebo mezi drogově závislé. 

Reality shows 

Hlavním tahákem bude na jaře Výměna manželek, která jako vždy nabídne pohledy do cizích domácností. Náhradní manželka – nová rodina – deset dnů, to je již osvědčený model, který se nemění. Tentokrát se diváci dozvědí například to, jak si mladičká Káťa poradí v nestandardní rodině, kde v podstatě žije žena s dvěma muži, anebo jak zvládne svérázná Jana deset dní v nádražním domku v rodině bývalých bezdomovců. 

Televize Nova bude připravovat i další díly ojedinělé reality show Utajený šéf, oblíbené kuchařské show MasterChef Česko, svatebního experimentu Svatba na první pohled nebo doku-reality Malé lásky.

VIDEO: Sexy misska, co září i v Tváři: Kvůli asymetrickým ňadrům šla pod kudlu!

Video
Video se připravuje ...

Sexy misska, co září i v Tváři: Kvůli asymetrickým ňadrům šla pod kudlu! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
54 fotografií