V nové epizodě se diváci seznámí s rodinou z Květinova, Marií (36), Pavlem (48), Šarlotou (14) a Nereou (10). Tato rodina se do Výměny manželek přihlásila spíše z recese, ale zajímá je i to, jak fungují jiné rodiny. Partneři se téměř nehádají a údajně nemají žádné velké problémy.

Na druhé straně stojí Monika (37), Štěpán (39), Viktor (5), Karel (4) a Natálie (11), kteří žijí v Lužici. Monika si od výměny nic moc neslibuje, ale Štěpán by si přál, aby si jeho partnerka uvědomila, co má doma. Oba mají občas ponorkovou nemoc, Monice například vadí, že Štěpán nemá žádné zájmy. Zároveň říkají, že mají otevřený vztah.

Video: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Marie v nové rodině pochopí, že volnomyšlenkářství tady opravdu domácností vládne. Bude velmi překvapená, jak je podle ní dům zanedbaný, zejména sporák na vaření, pračka, varná konvice a hlavně trouba jsou v katastrofálním stavu. Marii se dokonce při úklidu udělá na zvracení.

„Jdu deratizovat troubu, protože se u toho normálně stát nedá. To je hnus,“ stěžuje si náhradní manželka Maruška, zatímco si kolem úst váže utěrku. „Tohle jsem v životě neviděla. To je letitý problém, v tomhle nemůžu péct ani vařit,“ běduje nad stavem spotřebiče i celé kuchyně. Tu musela provonět parfémem, příliš to nepomohlo. Jak tato desetidenní výměna manželek dopadne?

VIDEO: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií