Středeční epizoda Výměny manželek byla opět ve znamení silných emocí. Divákům se představily dvě rodiny, Kateřina (23), Honza (25) a Mia (1) z Velkých Hamer a Vendy (32), Mario (48), Zdeněk a děti Mario (9 měsíců) a Veronika (3,5), kteří žijí v Turnově.

Náhradní maminka Katka nedokázala pochopit netradiční soužití tří dospělých a o to víc si lámala hlavu nad tím, jak tento trojlístek může fungovat. Záhy zjistila, že pevné pouto mezi Mariem a rodinným přítelem Zdeňkem je smočené v lihu. Nebylo dne, kdy by se Mario neoddával alkoholu. Pijanství, které zasahovalo do péče o děti, bylo jedním z hlavních témat při setkání obou rodin.

Katka hned na začátek Vendy vyčetla, že se o své dítě stará nepřiměřeně. „Ty jsi napsala do manuálu, že tvůj 9měsíční syn pije mléko jenom ráno. On to mléko neznal. Dát 9měsíčnímu dítěti jednou za den pít mlíko je ostuda, potřebuje ho na vápník,“ zepsula ji. Vendy se proti námitkám ke svému rodičovství ohrazovala, načež ji Katka upozornila, že musela malého Maria naučit lézt, protože věčným odkládáním do chodítka mu Vendy „kur*ila páteř“.

„Proč u sebe nemáš další dvě děti? Něco to o tobě vypovídá. Pro mě nejsi dobrá máma,“ dorazila ji svým názorem rozrušená Katka. Ovšem na druhou stranu Vendy, byly její opodstatněné obavy ukradené. „Co se týče mojí výchovy, tak si s ní budu dělat, co chci,“ odsekla jí klidně.

Video: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

Podle Katky je pro trojici dospělých v rodině nejdůležitější, aby bylo doma pořád co pít. Nezapomněla vytáhnout Mariovy denní návštěvy hospody, kde popíjením trávil i tři hodiny a klidně do sebe nalil dvacet piv. „Nevidím problém, aby si po práci dal pivo,“ krčila rameny Vendy. „Já si na to vydělám,“ vložil se do diskuze Mario, a jeho manželka souhlasně přitakala: „On si na to vydělá, tak co. Proč bych mu to měla odepřít?“ tázala se nechápavě.

Vendy si zase postěžovala, že se jí náhradní dcera Mia bála. Tím si lajdácky odůvodnila, proč se nedržela manuálu a veškerou péči musel obstarat Katčin pracující manžel. „Zakouřit si a dát si kafe, to pro ni byla priorita numero uno,“ popisoval Honza soužití s Vendy. „Každý máme jiný zvyky, vy si dělejte, co chcete, my si budeme dělat, co chcete a bude to vyřešené,“ zakončil vyhrocenou debatu. Katka konečně naplno otevřela stavidla a dala emocím volný průchod.

VIDEO: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií