Měsíce po natáčení se rodina z Lužic stále nevzpamatovala z chování náhradní manželky a vyostřeného setkání s jejím partnerem mezi osmi očima. V rozhovoru pro Nova Plus vylíčili svůj absolutní nesouhlas s vyslovenou kritikou vůči vlastním dětěm, zejména k malé Natálky. „Nazývala ji psychopatem a sociopatem a že bychom to měli řešit. To už jsem si myslela, že ten stůl přeskočím, ale udržela jsem se,“ přiznala Monika, jež mezi osmi očima při vyslyšení obav náhradní manželky opravdu vypadala, že s každým dalším slovem proti dceři vybuchne, nakonec kritiku nedobrovolně přijala.

Ani Natálce se příliš nelíbilo, jak se k ní Marie chovala. Starostlivá maminka dvou dcer jí chtěla potěšit nákupy a kosmetikou, uzavřená 11letá dívka to však brala jako zradu. „Není to nic pro mě, nesnáším to. Nechtěla jsem tam jít, asi deset minut mě tam přemlouvala. Šla jsem tam jen proto, aby měla radost,“ řekla v rozhovoru Natálka. Marie den po skončení natáčení Natálii zkontaktovala, poté si ale celou rodinu zablokovala.

Video: Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Velké hospodářství a kydání hnoje! TV Nova

Ve Výměně Maruška velmi řešila nepořádek v Moničině domácnosti. Pro rodinu z Lužic jsou takové věci jako špinavý sporák nebo pračka nepodstatné věci. „Ona tady pomlouvá můj bordel, ale v záběru je vidět ten její flekatý gauč zakrytý dekama,“ rýpnula si Monika do Marie a nezapomněla zmínit kočičí smrad, jenž se její náhradní rodinka pokoušela zamaskovat pěti elektrickými osvěžovači vzduchu. V setkání jí mimo jiné jako pomstu za špinavý sporák předhodila kočičí výkaly v dětském pokoji.

Moniku také zklamala zbytečná hádka ke konci pobytu v náhradní rodině. Tehdy Pavlovi vytkla, že jeho dcery po návratu domů nic nedělají. „Pavlík z toho udělal strašné drama, jak jsem ho zklamala, co si dovoluju říkat o jeho dcerách, jak jsou líné, přitom jsem to neřekla,“ nechápala Monika. S malou Šarlotou byla Monika v kontaktu měsíc po skončení dílu. Veškeré kontakty mezi oběma rodinami se ale nakonec zpřetrhaly.

VIDEO: Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zvracení při čistění trouby?! TV Nova

Fotogalerie
25 fotografií