Nejnovější epizoda Výměny manželek zavede diváky za Vendy (32), Mariem (48), Zdeňkem a dětmi Mariem (9 měsíců) a Veronikou (3,5) z Turnova. V rodině jsou dohady zejména kvůli malé Verunce, partneři se totiž nemůžou shodnout na její výchově. Vendy je také údajně závislá na hrách v mobilním telefonu. Velmi nestandardní je i to, že domácnost s tímto párem téměř denně obývá i rodinný přítel Zdeněk.

Na druhé straně poznají diváci Kateřinu (23), Honzu (25) a Miu (1), kteří žijí ve Velkých Hamrech. Účast ve Výměně je pro mladou rodinu hlavně výzvou. Katce se nelíbí, že je Honza hodně v práci a s ničím moc nepomůže. Jinak partneři žádné zásadní problémy nemají.

VIDEO: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Katka bude v nové rodině velmi překvapená z toho, že Vendy žije se dvěma muži. Není jí jasné, že jak Mario, tak i Zdeněk vychovávají děti. Připadá jí tak, že ve všem panuje chaos. Navíc se jí nelíbí až moc kladný vztah obou pánů k pití. Ti chodí skoro denně na pivo a často ho prokládají i tvrdým alkoholem.

„Mám z toho trošku strach, jak to tady bude probíhat. Viděla jsem vodku. To bude zajímavá sobota,“ svěří se Katka se svými obavami, když se její náhradní muži a jejich pozvaný kamarád oddávají v kuchyni panákům vodky. „Ať si dělají, co chtějí, hlavně ať se chovají normálně,“ doufá mladá maminka, která podobnou situaci ještě nezažila.

VIDEO: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií