Netradiční uskupení tří dospělých v alkoholovém oparu s sebou přineslo podobnou vlnu udivených až šokovaných výrazů, s jakými se setkala premiantka letošní řady Výměny manželek Lucie. Na rozdíl od její špinavé domácnosti a hrubého chování vůči komukoliv, kdo měl tu odvahu vyčíst jí opodstatněné prohřešky, diváci reality show u rodiny z Turnova ohrnovali nos nad pijanstvím Maria a lhostejnému přístupu ke všemu manželky Vendy.

Strašné. Chudinka dítě v devíti měsících nic neumí, ani pořádně pást koníčky…neleze, samo nesedí, hlavně, že je v chodítku a pije šťávu. Matka na přesdržku, a to má ještě dvě další děti u otce, že se nestydí,“ rozvášnila se v komentářích paní Anna, podpořená šokovanou Ivanou: „Hlavně, že je na vodku, ale mlíko malému nekoupí. Zeleninový příkrm chudák taky asi nikdy neviděl. Další z těch, která rodí děti jen proto, aby se mohla válet doma. A ještě je se sebou spokojená,“ zhodnotila Vendyno chování.

Video: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Jiná divačka ani po zhlédnutí epizody nepřišla na to, jakou funkci v rodině plnil Zdenda, a domnívala se, že Vendy žije se dvěma muži. Na to jí přišla nečekaná a lehce výhružná odpověď přímo od Maria: „Vendy nežije se dvěma chlapy, tak už na to se*te. My jsme dobrá rodina, staráme se o děti, a komu se něco nelíbí, tak mě navštivte osobně, milerád vám dám adresu.“ U jiného znepokojivého komentáře Mario obhajoval svou lásku k alkoholu a zopakoval odůvodnění ze setkání mezi deseti očima: když si na to vydělá, tak mu pivo nemá kdo co zakazovat.

Nejzajímavějším aspektem poslední epizody byl bezesporu usměvavý pohodář Zdenda, kterého si oblíbila i náhradní manželka Katka. Diváci ani po několikerém vyjasnění nepochopili jeho úlohu v domácnosti, a početná skupina se stále přiklání k variantě, že je něco víc než Mariův kamarád. Rodina z Turnova se po skončení natáčení odstěhovala a potvrdila, že s nimi Zdeněk nebydlí. Stále je ale vítanou návštěvou.

VIDEO: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií