Mladší z obou maminek Kristýna, které bylo v době natáčení 29 let, vzpomíná na pořad jak dobře, tak i špatně. Přiznala, že jí tam během týdne nic nechybělo, pouze její tehdy dvouletá dcerka Valerie. To, že jí nechyběl partner, leccos naznačuje... Ostatně pár už netvoří. „Rozešli jsme se s Jirkou po vzájemné dohodě, že to nemá cenu, abychom se zbytečně dohadovali. Vycházíme spolu jako dobří kamarádi,“ odhalila Kristýna v rozhovoru pro Novaplus.cz s tím, že vždy, když je potřeba něco ohledně jejich dcerky, dokážou se domluvit. 

„My jsme se dohadovali už předtím, takže Výměna s tím neměla nic společného,“ vysvětlila ale. Dokonce prý došlo i na nevěru z obou stran. „Loni touhle dobou mě strašně stíhal, jestli v práci nikoho nemám a bůhví co tam dělám. A tím pádem já na něj byla hnusná,“ popisovala už ve Výměně Kristýna, která už v casinu nepracuje a dokonce i vlasy má světlejší než dřív.

Ačkoliv má za sebou rozchod, nového partnera prý nehledá. „Chci být sama a chci si užívat života, i když mám dítě, protože to není vlastně vůbec žádnou překážkou,“ zhodnotila.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manžel opilý už první den! TV Nova

Výměna jí přinesla podle vlastních slov nejen zajímavý zážitek v podobě exkurze do Temelína, ale také důležité uvědomění. „Trávit víc času s Valčou, protože peníze nejsou všechno a že ta holka je malá jenom jednou,“ vysvětlovala Kristýna a v podstatě tak »poslechla« druhou manželku Báru. Ta jí právě něco podobného doporučovala a ptala se, jestli se jí po malé nestýská, když s ní moc není.

Mezi dámami tak zřejmě není žádná zlá krev, naopak jsou i nadále v kontaktu a dokonce je ve hře i nějaké budoucí setkání. Kristýna také prozradila, že na poukaz, který druhému páru z Výměny darovala, zatím nedošlo kvůli situaci ohledně koronaviru. „Barča mi ale psala, že ho určitě využijou,“ dodala Kristýna v rozhovoru pro Novaplus.cz.

VIDEO: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií