Středeční Výměna se nesla v poklidnějším duchu než předchozí epizody. Žádné zanedbávání dětské péče, dokonce tentokrát došlo na velmi čisté domácnosti, kapka alkoholu přišla jen ve vhodnou chvíli.

Seznámili jsme se s trojicí z městysu Vraný - Martinou (50), Evženem (55) a Gábinou (13) a Zvíkovci Ivanou (55), Ivem (53) a Ivem (16). Problém obou domácností tkvěl v nedostatku komunikace – a u rodiny ze Zvíkova v manželčině patologické kulminaci potravin. Když se po deseti dnech dvojice sešly, aby prodiskutovaly obtíže na opačných březích, výčitky více než k náhradním partnerům putovaly k těm současným.

„V mrazáku bylo padesát procent věcí na vyhození, protože tam jsou druhým, třetím rokem. Když se nebude permanentně něco dokupovat, zůstane spousta peněz,“ komentoval Ivo stížnost své náhradní ženy, které se v průběhu Výměny udělalo z uvařeného a zmraženého jídla několikrát zle. S Ivem vyházeli potraviny za odhadovanou částku 1500 korun, což kuchtu Ivanu viditelně ranilo. Ivana se proti výtce zbytečného nakupování ohradila, manžel ji ale automaticky utvrdil o opaku.

Video: Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žije se dvěma muži se zálibou v alkoholu! TV Nova

Debata se náhle stočila k nevyrovnaným příspěvkům do domácnosti; Ivana platila celý nájem a Ivo „jen“ televizi a další drobnější výdaje. Ivo manželce připomněl půjčky, bez kterých by se rodina rozpadla, a rýpl si do jejího zlozvyku shromažďování různých nepotřebných a zbytečných věcí věcí. „S obtížemi se tam vejdeš ty sama, natož my s Ivem,“ prohlásil rozmrzele. Nakonec prozradil, že má bokem ulité peníze a chce je využít pro společnou dovolenou. Překvapil tím úplně všechny.

Pár z Vraného si po deseti dnech uvědomil nutnost omezit elektroniku na minimum a začít pracovat na komunikaci mezi sebou. Se stejným cílem souhlasili i manželé ze Zítkova. Ivo slíbil více se otevřít, pokud se z jejich domova nestane skladiště.

VIDEO: Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Patologická potřeba shromažďování jídla! TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií