Nový rok zahájila Výměna manželek slibně. České rodiny seznámila s Lucií, ukřičenou matkou a manželkou, která se nedokázala postarat o domácnost ani své ratolesti. Když Nova epizodu odvysílala, snesla se na účastnici nevídaná vlna on-line kritiky. A Lucie rány tvrdě vracela s pomocí nového partnera, kriminálníka Michala Navrátila, jenž byl v roce 2008 odsouzen ke 12 letům ve vězení za vraždu pod vlivem marihuany a alkoholu.

„Potkala jsem bejvalýho spolužáka, s ním jsem vlastně rok, protože byl ve výkonu trestu. Dali jsme se dohromady asi 14 dní nebo tři týdny po Výměně,“ svěřila se Lucie v rozhovoru pro Novaplus a přímočaře dodala, že plánují dítě a svatbu v únoru. A jeden ze slibů opravdu splnili.

Video: Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Nepořádek a zápach vládl domácností! FTV Prima

Kontroverzní dvojice se sezdala před pár dny v kruhu rodinném. Lucie o tom informovala na svém facebooku. Na Youtube se posléze objevilo krátké video z veselky. V pozadí je slyšet hlasitá romská hudba, v popředí zase řev ženicha. Tu pobízí nějaké lidi k líbání na kameru, tu huláká na nevěstu, která sedí u stolu a baví se s ostatními hosty.

Lucie je osminásobnou maminkou, ve Výměně to ale zatajila. Podle lidí z jejího okruhu má čtyři potomky s prvním partnerem a čtyři s druhým, jenž se po jejím boku ocitl ve Výměně. „Ty první čtyři jsou v pěstounské péči. Její expartner jedno dítě mlátil, když Lucie nebyla doma. Jak se vrátila, jela s malou do nemocnice. Potvrdili týrání dětí a odebrali jí malou a vzápětí zbylé tři děti,“ šokovala žena, která Lucii zřejmě zná, v komentářích na facebookovém profilu pořadu.

VIDEO: Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu!

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
24 fotografií