Flynn Boyleová očarovala diváky v temném seriálu Městečko Twin Peaks, šesti sériích Advokátů a filmu Muži v černém 2. Pak se na ni pozvolna zapomnělo. Ačkoliv má do roku 2014, kdy s hraním pro nezájem Hollywoodu sekla, na kontě ještě pár projektů, zašlou slávu 90. let nikdy už nevzkřísila.

Video: Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video
Video se připravuje ...

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky Bára Horáková, Lukáš Červený

Na vině je obrovské množství plastik obličeje. Kdysi krásná černovláska začala s proměnou velmi pozvolna a nenápadně. Nejdříve si nepatrně zvětšila rty, poté si upravila nos. Následovalo vyhlazení vrásek na čele a facelift, vyplnění tváří a tak dále… V roce 2010 již nepřipomínala samu sebe, na kritiku svého okolí ale nedbala. Zejména rty jí nejvíc ležely v žaludku, nechala si je upravit tolikrát, že připomínaly následek útoku agresivního včelího roje.

V posledních letech by ji fanoušci sci-fi trháku Muži v černém 2 na ulici zcela jistě nepoznali. Kromě otylého, kamenného obličeje bez jediné vrásky Lara dramaticky shodila na váze. Vyrojily se spekulace, že ji trápí zdravotní problémy nebo propadla nějaké závislosti.

VIDEO: Smrt Hany Hegerové: Poslední měsíc na dialýzách. A Bendová čelí kritice kvůli rasismu

Video
Video se připravuje ...

Smrt Hany Hegerové: Poslední měsíc na dialýzách. A Bendová čelí kritice kvůli rasismu Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
20 fotografií