Již několik dní veřejnost řeší relaci veřejnoprávní slovenské RTVS, v níž vystoupila bývalá tenistka Dominika Cibulková (31). Drsně si ji tam podala stand-up komička Simona Salátová. Za sportovkyni se jí úder rozhodl vrátit rapper Patrik Rytmus Vrbovský.        

Na svém instagramu zveřejnil příběh, ve kterém upozornil na to, že Simona nemá zrovna modelkovskou postavu. Problémem však je, že ji v aplikaci ještě více »rozšířil« a na tom postavil svůj výsměšný popisek.

Lidičky, buďme solidární. Nač si kupovat jedny velké šaty, když z nich můžeš ušít šaty pro 20 bezdomovců,“ napsal Rytmus k upravenému záběru ze čtvrteční relace a přidal ještě svou fotku, kterou taky upravil.

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagič! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Zřejmě naivně čekal podporu u manželky Jasminy Alagič Vrbovské, ale ta ho zpražila jak malého spratka.

Ahojte insta kamarádi! Včera jsem dostala docela velké množství zpráv, jestli se nevyjádřím k situaci mezi paní Simonou a mým mužem. Vůbec si nechci připadat jako třídní učitelka, ale tedy svůj názor řeknu,“ uvedla své vyjádření Jasmina.

Milá Simono, svým vystupováním jste v mých očích vykopala průměrné dno, drahý Paťo, svou reakcí jsi za ní do něj vesele skočil a ještě se radoval, že v něm jsi. Nebudu jako partner paní Simony tvrdit, že jsem hrdá, protože nejsem!“ rozlítila se moderátorka a dodala: „V konečném důsledku se domnívám, že šíření takovéto energie je pro nás jako společnost mnohem nebezpečnější než to, že si někdo spálí zadek v exotice, nebo zvláštní vláda. P.S.: Chovejme se všichni dnes tak, abychom se za to zítra nestyděli.“ 

VIDEO: Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

Fotogalerie
40 fotografií