Věří, že falešná krása je lepší než přirozenější, a tak se tímto mottem zarytě řídí. V roce 2004 podstoupila Nicole Angeleová první zvětšení prsou. Velikost 75A ji neuspokojovala a za bezmála 240 tisíc korun si přednosti nechala zobjemnit na 75C. Po pěti letech se odstěhovala do Kalifornie, kde zahájila kariéru modelky. Netřeba popisovat, co stálo za jejím raketovým startem.

Angele se zařadila mezi oblíbenkyně pornomagnáta Hugha Hefnera, který ji zvěčnil na jedné z obálek Playboye. V roce 2013 ji jednou zvětšená prsa začala opět nudit. Podstoupila další, mnohem výraznější operaci; do těla jí chirurgové vpravili silikony o objemu 600cc, čímž se Angele dostala na velikost 75D.

Video: Koukalová o drsném rozvodu: Dlouho jsem měla zavřené oči! A Mádl vyběhl s bývalkou

Video
Video se připravuje ...

Koukalová o drsném rozvodu: Dlouho jsem měla zavřené oči! A Mádl vyběhl s bývalkou Blesk TV

V roce 2018 Angele poznala svého již exsnoubence Lennyho Smitha (32), který se do jejích křivek bláznivě zamiloval a finančně ji podpořil při třetím zvětšení dekoltu, výplni rtů, zformování nosu, pozadí a dalších estetických zákrocích. Úprava Nicole k jeho vlastní spokojenosti stála Smitha 774 tisíc korun.

V zimě 2020 ovšem pár šel od sebe. Prsatá modelka plánuje smutek zažehnout v pořadí čtvrtou a prozatím nejdrastičtější augmentací svého dekoltu. Nynější implantáty o objemu 800cc chce nahradit gigantickými 2000cc. Pokud měla potíže nalézt padnoucí podprsenku pro své aktuální melouny, s extrémní velikostí 75K to bude nadlidský úkol.

VIDEO: Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
12 fotografií