Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plastika prsou způsobila mámě (48) obrovské bolesti: Chtěla jsem se zabít, říká

Autor: jel - 
3. února 2021
19:22

Máma čtyř dětí Melissa Ducan Schafferová podstoupila plastiku prsou, z velikosti C na velikost D. Bohužel hned několik dní po operaci začala mít bolesti břicha a svalů, z nichž pak měla dokonce deprese. Podle vlastních slov pomýšlela na sebevraždu. Nyní před implantáty varuje ostatní.

„Nejsmutnější je, že jsem milovala svá prsa a nepotřebovala jsem implantáty. Bohužel, když nejste milováni takoví jací jste, můžete se rozhodnout pro změnu a tím si způsobit mnohem větší psychickou i fyzickou bolest,“ napsala Melissa na svém facebookovém profilu. K operaci prsou ji prý přemluvil její bývalý manžel.

Jenom několik týdnů po operaci však začala mít máma opravdu velké bolesti. Ty byly tak velké, že kvůli nim měla deprese a dokonce zvažovala, že si vezme život. Měla dokonce problém vůbec vstát z postele. Nenáviděla i to, jak prsa vypadají.

V roce 2017 se rozhodla nechat si implantáty vyndat. „Vyrážka,c ose mi udělala na obličeji, byla pryč tři dny po operaci,“ uvedla s tím, že už pouhý týden od vytažení implantátů se cítila mnohem lépe a její zdraví se radikálně zlepšilo. Varuje teď všechny ženy před plastikou prsou a nabádá je, aby měly rády své tělo. „Pokud pomůžu ženám, aby se milovaly takové, jaké jsou, tak budu šťastná,“ dodala.

„Pomáháš mnoha lidem tím, že jsi sdílela svůj příběh,“ podpořila ji uživatelka Lisa.

Video  Nosíte správnou velikost podprsenky? Přesvědčte se o tom  - Igor Hellebrandt/ BPŽ
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi