Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Američana, jeho matku a bývalku uvěznil covid v jednom bytě: Vraždě čelí šokujícími fotkami

Autor: so - 
19. ledna 2021
05:30

Neilu Kramerovi se zhmotnila noční můra všech chlapů. V pandemické karanténě uvízl v jednom bytě s exmanželkou a svou matkou. Na první pohled neřešitelnou situaci bere ale s humorem a svými snímky baví svět!

Malý dvoupokojový byteček v newyorském Queensu se jim stal od loňského března vězením. Nezvyklá trojka brzy pochopila, že pokud podlehne depresím a trudnomyslnosti, polezou si na nervy a povraždí se. A tak využili toho, že Neil je fotograf. Předělali byteček na studio a začali dělat vtipné koláže, které přesně znázorňují chaotický každodenní život za vlády pandemie.

Krátkodobý azyl

Moje matka bydlela před pandemií v Boca Raton na Floridě, ale přišla o byt a rozhodla se vrátit na zimu do New Yorku. Poskytl jsem jí něco, co mělo být původně krátkodobým azylem,“ vyprávěl fotograf.

Ve stejné době se losangeleský dům Sophie, mojí ex, stal neobyvatelným kvůli chybě instalatérů. Zeptala se mě, jestli by si mohla u mě odložit nějaké věci a přijet na pár dnů, než si najde nové bydlení. Nikdy jsme nečekali, že svět zasáhne pandemie a že tady spolu všichni tři uvízneme už na deset měsíců,“ vysvětlil situaci Kramer, který má štěstí, že jeho matka, které je už přes osmdesát, a bývalá manželka spolu vycházejí. Neil jejich vtipné koláže zveřejňuje téměř každý den na svém instagramu a vždy k nim dodá nějaké podrobnosti.

Úplatky a drama

Za tento projekt opravdu dlužím své matce a Sophii hodně. Skvěle spolupracovaly. I když někdy jsem je musel podplácet koblihami nebo slíbit, že budu celý týden mýt nádobí,“ vyprávěl s tím, že mnohdy bylo zákulisí dramatičtější, než to vypadá. „Třeba fotka v naší malé koupelně. Byli jsme tam jak sardinky se stativem a světlem. Máma si myslela, že něco spadne do vody a zabije nás proud,“ smál se Neil. Přiznal, že někdy nálada houstla, ale na vraždu naštěstí nedošlo.

Řada lidí stále tvrdí, že covid-19 je vlastně jen taková chřipka. Možná těžší forma, ale prostě nová chřipka. Opravdu je tomu tak? Jaké jsou rozdíly mezi viry chřipky a koronaviry? Na pravou míru vše uvádí imunolog Zdeněk Zadražil.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

oliiiii3 ( 20. ledna 2021 11:31 )

Aco ty fotky, hnus takovou debilitu, to mají co nafotit

Pohybovenadany ( 19. ledna 2021 13:34 )

Jo, to dává smysl . A že na to nepřišli dříve ?

Zobrazit celou diskusi