Blonďatá kráska dříve neměla daleko k obživlé panence Barbie. Před několika měsíci se ale pustila do rekonstrukce své vizáže, „vypuštěním“ pověstných rtů počínaje a změnou účesu a barvy vlasů konče. Fanoušci její staronové já přivítali s velkým nadšením a Silvia sama uznala, že bez obřích rtů a uměle působící tvářičky vypadá mnohem lépe.

Video: Slovenská modelka Kucherenko: Syn se musí učit čínsky! Proč?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka-kačer: Šestiletý syn se musí učit čínsky! Proč? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Jednu věc na cestě za přirozeností ovšem Kucherenko vynechala, a tou jsou její ňadra. Silikonová svůdnice se implantátů prozatím neplánuje zbavit, což její příznivce nijak netrápí. Naopak by byli rádi, kdyby své přednosti ukazovala kráska mnohem víc.

A Silvia je také vyslechla. Na nových černobílých fotografiích se vysvlékla do naha, bujné poprsí decentně zakryla rukou. Umělecké akty jsou dílem známého slovenského fotografa Martina Machaje. „Nejsem proti jemně odhaleným fotkám, ale musí být nafocené vkusně a top fotografem,“ napsala Kucherenko ke snímku.

Pochvalné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. Lidé kromě jejích předností oceňovali práci fotografa i artistický způsob zvěčnění. A když už se takto veřejně obnažila, padl i dotaz, zda někdy nezatoužila zapózovat pro slavný pánský magazín Playboy. „Pokud dobře zaplatí. Pod 100 tisíc eur (cca 2,6 milionů korun) nepůjdu,“ odpověděla blondýnka upřímně.

VIDEO: Silvia Kucherenko v Praze: Co řekla o svých plastikách?

Video
Video se připravuje ...

Slovenská modelka s obřími rty v Praze! Co řekla o svých plastikách? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií