S takovou genetickou náloží to nejspíš ani nemohlo dopadnout jinak. Vnuky legendární Popelky a falešného vrchního z filmu Vrchní, prchni! to táhne k filmu. „Jestli nějaký talent mám, tak jsem ho možná zdědil po prarodičích,“ míní Antonín, který hraje ve videích, jež točí jeho jen o dva roky starší bratr Josef.

Rodinný podnik

„Babička říkala, že Tonda šišlá, že si šlape na jazyk a že by měl přidat. To nebyla kritika, ale profesionální rada. Dědečkovi se to líbilo, připadalo mu to komické,“ prozradil o mladším bráškovi Pepa, když byli oba hosty v posledních vysílaných 7 pádech Honzy Dědka na Primě. „První film už si nepamatuju, ten jsme natočili už dávno,“ pobavil moderátora starší Josef s tím, že úkoly mají v rodině jasně rozdané. „Společně to píšeme, já to režíruju, Tonda prezentuje a rodiče financují,“ popsal Pepík.

Točí za zmrzlinu

Sám uznává, že Tonda je lepším hercem než on. „Všiml jsem si, že brácha umí hrát, když jsme spolu byli v dramatickém kroužku. Hrál číšníka,“ prozradil Josef na bráchu. Aby to Tondovi nešlo, když měl vzor v dědečkovi a jeho proslulé filmové roli! Bráškové se spolu pustili i do natáčení reklam. „Snažili jsme se přilákat nějaké herce a herečky, jestli by s námi nechtěli spolupracovat. Po tom, co jsme to dali na YouTube, se nikdo neozval. To jsme nečekali...“ smál se Pepa. „Pak jsme točili reklamu na zmrzliny naší nevlastní mámy. Dostali jsme neomezenou dávku zmrzliny. I když to máme i bez reklamy!“ dodal Tonda taky se smíchem.

VIDEO: Tohle jsou vnuci Abrháma a Šafránkové: Co říkají o prarodičích?

Video
Video se připravuje ...

Tohle jsou vnuci Abrháma a Šafránkové: Co říkají o prarodičích? FTV Prima

Fotogalerie
38 fotografií