Vyzpovídal již řadu osobností - z oblasti kultury, podnikání i politiky. Z Paula McCartneyho (78) se mu prý třásly ruce, zanedlouho ve svém pořadu uvítá také Miroslava Kalouska (60). Ovšem jsou lidé, kteří jeho pozvání zatím odmítají.

„Respektuju to. Spousta lidí mi řeklo, že by se v talkshow necítili, že by se od nich čekala za každou cenu zábava, a to není jejich styl,“ uvedl v rozhovoru pro deník Aha! Dědek. A kdo že mu to vlastně »dal košem«? „Bylo jich víc. Vím, že odmítá Jaromír Dulava nebo Standa Majer. Rád bych si povídal se Zdeňkem Svěrákem, Josefem Abrhámem a jeho manželkou Libuškou Šafránkovou, ale nemají o to zájem,“ přiznal.

V případě slavné herecké dvojice se ovšem ale přece jen trochu přiblížil - natáčel totiž s jejich vnuky, starším Pepíkem a mladším Toníkem. „Představte si, že je jim teprve dvanáct a čtrnáct let, tvoří filmy, a ještě vám klidně řeknou – chtěli jsme to natočit ve stylu noir. To já se v jejich letech díval na Maxipsa Fíka. Oni řeší počítačový triky a dvojexpozici. Bezvadný,“ podivoval se moderátor. 

VIDEO: Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video
Video se připravuje ...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku David Turek, Jan Jedlička,

Na slavné prarodiče pak během rozhovoru přece jen přišla řeč. „Stěžovali, že se jim do filmů strašně špatně shánějí herci. Automaticky jsem se ptal, proč nevezmou pana Abrháma s paní Šafránkovou,“ vysvětloval Honza, 7 pádů Honzy Dědka uvádí již dlouho - teprve po sedmi letech se ale pořad dostal na obrazovky televize Prima. Daří se mu velmi dobře a sledovanost má poslední dobou lepší než Show Jana Krause. „Často slýchám, tak teď jsi porazil Krause, ale my neběžíme na jedné trati. Vždycky záleží, co máme za hosty, co se vysílá proti nám na jiném kanále... Není to měřitelný,“ vysvětluje Dědek, který už jednou zpovídal právě i »soka« Krause. Bylo to podle něj horší než maturita.

Zatímco v práci se mu teď daří, na vztahy nemá moc štěstí. Je rozvedený a ani poslední vztah s dívkou, s kterou byl vyfocen v loňském roce, nevyšel. „To je už dávno. Tehdy mi bylo vysvětleno, že na ni nemám čas. Hodně jsme předtáčeli, protože jsme se báli, že se to zase utáhne. Teď je víc času, ale zase je těžší se seznámit. Funguje to jen přes aplikace a sociální sítě. Na instagramu sice jsem, ale za účelem balení tam nechodím,“ dodal v rozhovoru pro Aha! Honza.

VIDEO: Agáta Prachařová v 7 pádech Honzy Dědka: Proč doteď nosila snubák i příjmení exmanžela?

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v 7 pádech Honzy Dědka: Proč doteď nosila snubák i příjmení exmanžela? FTV Prima

Fotogalerie
44 fotografií