Denisa Nesvačilová je bezesporu krásnou ženou, která se na stříbrném plátně zrovna dvakrát neostýchá. Svá ňadra ukázala už v jedné ze svých prvních větších rolí, v komedii Jak básníci čekají na zázrak, a v komedii Přes prsty si zase vyzkoušela velice neobvyklou erotickou scénu. Při té, docela nahá, dělala před svým filmovým partnerem Vojtěchem Dykem (35) v posteli svíčku. Nikterak snadno se jí to ale netočilo, bylo to pro ni naopak velmi nepříjemné. „On to měl všechno hezky nasvícený, a i když jsem ho prosila, aby si to v hlavě rozmazal, tak se na všechno podíval - a ještě to okomentoval,“ líčila Dykovo poněkud zvláštní chování v show 7 pádů Honzy Dědka.

Jak pak tato ohnivá zrzka, co v seriálu Slunečná na Primě ztvárňuje femme fatale, které (snad jenom s výjimkou Janka Linharta) nikdo z přítomných pánů neodolá, později přiznala na instagramu, měla pocit, že se během natáčení pořadu moderátorka Jana Dědka (49) „usmaží v křesle“.

„Chystal se na mě zhruba dva a půl roku, vytáhnul nejsilnější zbraně (i videa!!) a moc mě teda nešetřil,“ nechala se slyšet. V instastories pak rozhovor, co na obrazovkách působí jako milý pokec o lechtivých tématech, nazvala „dvěma hodinami neustálých sexuálních narážek“. „Byla jsem v koncích,“ dodala.

VIDEO: 7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem

Video
Video se připravuje ...

7 pádů Honzy Dědka: Nesvačilová o nahých scénách s Dykem FTV Prima

Již od prvních minut se musela potýkat s vtipy o sexuálním násilí a čelit objektivizování svého těla. „Přišla jste mi nekomfortní s celou situací a chtěla jsem vám říct, že to, jak s vámi bylo zacházeno, nebylo vhodné a bylo mi vás opravdu líto,“ reagovala soucitně jedna její příznivkyně. S tím Nesvačilová souhlasila. „Je to celkem smutný. Humoru snesu hodně, ale i já mám své hranice,“ odpověděla jí veřejně. „Mimochodem, všimli jste si, že chlapů se fakt ptají v talkshow na úplně jiný věci? Třeba na práci…“ posteskla si svůdná Denisa. Snad jí náladu spravily alespoň všechny zprávy od fanynek, co jí hojně vyjadřovaly svou podporu...

VIDEO: Denisa Nesvačilová: Emancipace doma končí, když potřebuji vynést skříň do 3. patra
Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová: Emancipace doma končí, když potřebuji vynést skříň do 3. patra Adam Balažovič/bpž

Fotogalerie
56 fotografií