„Dnes vás chci poprosit o společnou myšlenku, vzpomínku na ,moji´ Evičku, která by měla přesně DNES svoje dvaačtyřicáté narozeniny. Už od rána mi tu hoří svíčky a já vzpomínám na její smích, energii, společné zážitky. Na to všechno, co pro mě znamenala, na to všechno, co mi chybí,“ napsala si Dara Rolins na svůj instagramový profil a zamyšlení doplnila sedmi fotkami. Na těch je zachycena právě s milovanou kamarádkou Evou, a to ve šťastnějších bezstarostnějších časech. Na většině fotek tak zdobí jejich tváře široké úsměvy.

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou“

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou" Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Jelikož nemohla Dara Rolins k narozeninám popřát přímo Evě, zvolila zpěvačka cestu veřejné výzvy ke vzpomínce skrze sociální síť. A nemyslela při tom jen na svou ztrátu a na zesnulou Evu Skallovou. „Vím, že každý z nás někoho ztratil, a proto chci jen znásobit všechny ty vibrace vyslané právě teď tam nahoru k nim, do nebe,“ dokončila myšlenku zpěvačka, která si uvědomuje, jak bolestné je přijít o někoho blízkého a milovaného. Letos v září to bude už pět let, kdy Eva Skallová vydechla naposledy.

VIDEO: I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video
Video se připravuje ...

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce? Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Ve věku pouhých šestatřiceti let podlehla 27. září 2016 Dařina manažerka a kamarádka v jedné osobě zákeřné rakovině. Přestože bojovala do poslední chvíle, zvítězit se jí bohužel nepodařilo. Rakovina se Evě Skallové nakonec rozšířila do mozku v agresivnější podobě a proti tomu už její oslabené tělo nemělo šanci. Na světě po ní zůstala dcera Charlottka, zarmoucená rodina i přátelé, z nichž Dara Rolins je tou, která stále vzpomíná.

Fotogalerie
81 fotografií