Dara Rolins se netají tím, že si k mladistvému vzhledu v obličeji dopomáhá na estetické klinice. Nos už má 15 let upravený, ale postupem času se jí zbortila přepážka, tak si ho opět nechala srovnat. Naposledy právě na klinice v Kyjevě. 

Nikdo ale neměl odvahu můj problém řešit tím, že by do operace šel. Operovat nos je skutečně téměř hodinářská práce,“ popsala Dara Rolins Blesku své peripetie na cestě za svobodným nádechem. Zatímco zpěvačka je šťastná, že opět dýchá levou nosní dírkou, její fanoušci, kterých je na instagramu 671 tisíc, tolik nadšení nejsou. 

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: „Konečně zase dýchám levou nosní dírkou“

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou" Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Už si přestáváte být podobná. Ach jo. Taková škoda,“ míní jedna a další se přidaly: „Darinka ztrácí svou podobu, bejvávala krásná svou přirozeností. Škoda, škoda....“ 

Zpěvačka natočila několikavteřinové video, kde má nepřirozeně plné rty, jeden koutek jí ujíždí, ale ani nos nevypadá zrovna dvakrát hezky. „Ten nos je na reklamaci.. Bych chtěla vědět, kdo to zpackal, abych se tomu dotyčnému vyhnula,“ ptá se sledující jejího profilu. 

Dara možná chtěla ukázat dokonale upravené vlasy, ale tentokrát docílila něčeho trochu jiného. Možná měla zvolit trochu jiný úhel...

VIDEO: Dara Rolins a její potěšení: Randím ostošest! Muži o mně sní

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins a její potěšení: Randím o sto šest! Muži o mně sní Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
85 fotografií