Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Svatba na první pohled měsíc po konci: Jak dnes žijí »manželské páry«?!

/
  • Jak žijí účastníci Svatby na první pohled?
    Aktualizováno - 20. ledna 2021 ● 10:46
    20. ledna 2021 ● 05:05

    Ze čtyř párů, kteří si řekly »ano« ve Svatbě na první pohled, už přežívá jen jeden – Shrek Pavel (38) a jeho potetovaná Fiona Štěpánka (31). Jak to mají aktéři tohoto sociálního experimentu dnes a kdo si zalepil bolavé srdce novým protějškem?

  • 1.

    Natália Mykytenko (23): Nová láska

    Zubní sestřička má místo Františka nového partnera. „Oficiálně jsem nezadaná, ale randíčkuju, je to ale fakt na začátku,“ prozradila webu novaplus.cz. Dokonce už stihla i první společnou dovolenou v Barceloně. „Dávám na první dojem a třeba s tím mužem, co se scházím teď, jsem si řekla: Wau! Ta chemie tam je obrovská, to s Frantou nebylo...“ usmívá se Natálka.

    Na první fotku si ale ještě musíme počkat, identitu nového muže zatím úzkostlivě tají. Expres.cz však informoval, že se má jednat o politika z Mostu, mladého, vysportovaného a potetovaného může jižanského typu.

    Natália Mykytenko už má za Frantu náhradu.
    Autor: instagram

  • 2.

    František Gebr (37): Ticho po pěšině

    Blonďatý podnikatel, kterému dávala jeho vědou vybraná manželka Natália zabrat, se stáhl z očí veřejnosti. Na sociálních sítích denně ukazuje, jak doma kuchtí, ale jinak je ticho po pěšině. Jeho obdivovatelky tak musejí zamáčknout slzu a nezbývá jim nic jiného než se kochat Františkovými starými příspěvky. „V kontaktu jsme, občas si napíšeme, zajdeme na kávu a to je vše,“ říká za svého ex Natálka.

     

    František Gebr ze Svatby na první pohled se v září proháněl na skútru s Markétou.
    Autor: Foto: Instagram.com, TV Nova
  • 3.

    René Vrábel (27): Našel kámoše

    S vybíravou manželkou Petrou mu to sice nevyšlo, avšak potkal nového kamaráda. Fitness trenér si totiž výborně rozumí s ufňukánkem Radkem. Hrají spolu šachy nebo se pouštejí do stále oblíbenějšího otužování ve studené řece. „Mrazivá neděle,“ píše René ke společné fotce ve spodním prádle a s čepicí na hlavě. „Byla to naprostá paráda,“ doplňuje jeho nový parťák Radek. 

     

    René se po Svatbě kamarádí s Radkem.
    Autor: instagram
  • 4.

    Petra Malíková (24): Nikdy neříkej nikdy

    Věčně nespokojená a na vše brblající učitelka z mateřinky si k Renému dlouho hledala cestu. Bohužel ani jejich vztah nedopadl, ale... „Neříkám, že se to ještě v budoucnu nemůže změnit,“ naznačuje. „Momentálně je to na bázi přátelství, máme krásný vztah, jsme si vzájemně oporou,“ říká Petra, které – soudě dle fotek na sítích – dělají společnost jen kamarádky.  „Když si nikoho nenajdeme, tak se v roce 2030 oficiálně vezmeme,“ vtipkuje René.

    Petra to s Reném definitivně nevzdává...
    Autor: instagram

  • 5.

    Radek Stöber (32): Zamilovaný až po uši

    Největší uplakánek celého pořadu září štěstím. Po rozchodu se Simonou, která mu byla vybrána, si rychle našel náhradu. Tou se stala teprve 19letá blondýna Klárka. „Je to takové to stadium zamilovanosti, že se poznáváme, užíváme si přítomnost toho druhého,“ uculuje se Radek. „Už spolu bydlíme,“ přiznává. A podle výkladu karet, který si nechal udělat, by to měla být láska jako trám se šťastným koncem v podobě brzkého těhotenství!

    Radek jako rozvedený otec Petr v Nebezpečných vztazích TV Barrandov
    Autor: Reprofoto Youtube / TV Barrandov

  • 6.

    Simona Míková (29): Prohřála kosti

    Věčně usměvavá a zároveň akurátní manažerka nemá po skončení pořadu rozhodně o nápadníky nouzi. Zatím ale stále odolává a zaletěla si s kamarádkou odpočinout do Spojených arabských emirátů. „Tady si umím představit žít, alespoň na nějaký čas,“ přiznává po návštěvě Dubaje. O svém budoucím partnerovi má jasné představy – nechce ufňukánka, ale zodpovědného a cílevědomého muže, který je pro ženu oporou.

    Simona vyrazila s kamarádkou do Emirátů.
    Autor: instagram

  • 7.

    Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38): Shrek nedá bez Fiony ránu

    Jako jediní zvládli všechny nástrahy pořadu a i přes bouřlivé hádky a výměny názorů spolu nejoblíbenější dvojka celého pořadu zůstala. „Nebydlíme spolu, ale v rámci možností se vídáme dvakrát třikrát týdně,“ přiznal už dříve šťastný kuchtík. A když jsou spolu, tak pro své fanoušky chrlí na sociálních sítích jeden vtipný příspěvek za druhým. „Vy jste prostě úžasní, já se s vámi pořád směju,“ zaznívá pod jejich příspěvky.

    Jediný přeživší pár ze Svatby je Štěpánka a Pavel.
    Autor: instagram

  • 8.

    VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

    Video
    Video se připravuje ...

    Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

    Fotogalerie
    96 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy