Velké finále skončilo! Tři páry pokračují v budování společného života. Jedna dvojice se nicméně rozhodla vše ukončit. Rozchod Simony Míkové (29) a Radka Stöbera (32) byl od začátku nasnadě, stejně jako to, že spolu naopak Štěpánka a Pavel zůstanou.

Mnohé diváky ale zaskočilo, že šanci vztahu dávají i Natálie s Františkem a Petra s Reném.

VIDEO: VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám!

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Rozešli se:

Simona Míková (29) a Radek Stöber (32) - Bez šance:

Zatímco Radek se v televizi vyjádřil, že by rád pokračoval, manažerka Simona, která ufňukaného kurýra převyšovala ve všech směrech, vztah utnula. „Jsme naprosto odlišné povahy, Radek není příliš zodpovědný, není cílevědomý a není pro ženu oporou,“ vysvětlila Blesku krásná blondýnka, kterou překvapilo, že Radek chtěl ještě jednu šanci. „Poslechl jsem své srdce, nemohl jsem říci nic jiného,“ zdůvodnil.

VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Zůstali spolu:

Štěpánka Hadenová (31) a Pavel Dlesk (38) - Shrek na vahách:

Nejoblíbenější pár nezklamal a Shrek se svou potetovanou Fionou zůstali spolu! Štěpánka ale až do konce váhala... „Hlavním zlomem byla naše společná návštěva dětského domova, kde mi Pája ukázal i svou citlivou tvář,“ prozradila Blesku.

To bodrý kuchtík Pavel měl jasno hned. „Uvědomoval jsem si to během všech dnů, které jsme spolu strávili, že bych s ní chtěl být,“ potvrdil »Shrek«, že s rozhodováním neměl vůbec problém.

VIDEO: Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví! TV Nova

Petra Malíková (24) a René Vrábel (28) - Ledová královna roztála:

Učitelce z mateřinky trvalo, než přišla fitness trenérovi na chuť. „Uvědomila jsem si, že mi Renda nechtěl dělat naschvály a myslí to se mnou dobře. Dal mi najevo, že mu na mně opravdu záleží a je tady pro mě, ať se rozhodnu jakkoliv,“ popsala Blesku ledová královna, proč chce dál ve vztahu pokračovat. „Já to měl jasné od prvního okamžiku, i když to neustálé odmítání mi dávalo zabrat, ale výsledek stojí za to,“ usmíval se René.

Natália Mykytenko (23) a František Gebr (37) - Zachránil je výšlap:

Zubní sestřička byla od prvního dílu neoblíbená kvůli tomu, jak se chovala ke svému ženichovi Františkovi. „Je mi líto, že jsem Frantu urazila, to mi ujelo. A mrzí mě, že jsem se nemohla více projevit jako Natália, která je milá a vtipná,“ zdůvodnila zubní sestřička své vystupování před kamerou. Naštěstí to její podnikatel ustál. „Bodem zlomu byl noční výstup na Milešovku, během kterého zmizely obavy a strach,“ popsal František.

VIDEO: Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad TV Nova Svatba na první pohled: Novomanželé Natálka a František TV Nova

Obřad jen symbolický

Páry uzavíraly symbolický svatební obřad. Po rozchodu tedy nikdo nemusí řešit majetkové vyrovnání nebo jiné věci, které jsou potřeba k právoplatnému ukončení manželského svazku.

Fotogalerie
89 fotografií