V kuchyni Svatby to dnes večer vřelo. Simona a Radek si na večeři pozvali psycholožku pořadu Katarínu Szabados. Když se do něj kvůli jeho „přinas*anému“ výrazu opřela i ona, vypěnil ženich vzteky a rozčileně odešel z bytu. Na chodbě před dveřmi domu hořekoval nad zoufalou manželskou situací.

Kvůli Simoně se vzdal části své osobnosti, kvůli jejím stížnostem na chrup se objednal na dentální hygienu. Ona jeho další snahu o zalíbení častovala vlažnou reakcí, kterou si Radek vysvětlil tíživou situací v rodině – její mladší bratr trpí rakovinou. I tak ale očekával něco víc než uznalé poplácání po zádech. „Já už to nedávám, nemám na to,“ bědoval s rukama nad hlavou.

Video: Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví! TV Nova

O jeho překvapivém výbuchu vedly diskuzi i dámy nahoře. Simona si postěžovala, že je z něj opět vztekloun. „Já myslím, že už je hodně natlakovanej a jedná ve stresu,“ zhodnotila situaci psycholožka. Když se Radek po několika minutách vrátil do bytu, nechala ho Simona o samotě s koučkou. Zdeptaný ženich poprvé vyslovil, že se do své nevěsty zamiloval. A to je problém.

„Jak se mám snažit, když tam není ta odezva,“ zoufal si bezradně. Psycholožčino pošťouchnutí k tomu, aby to nevzdal, stejně jako úspěšní lidé po tisícím pádu na čumák nevzdávají cestu za svým snem, mu zjevně zlepšilo náladu a dodalo již několikátou dávku naděje. Simoně na konci dílu připravil překvápko v podobě romantické vyjížďky na lodi a táboření, další snahu, jež novomanželka ocenila. Oproti ostatním párům, které se dnes ukázaly překvapivě v tom nejlepším světle za celou dobu vysílání, jsou však vyhlídky na dobrý konec u Radka a Simony stále mizivější.

VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Fotogalerie
95 fotografií