První pár, Natálie a František, moc nadějí od samého začátku nevzbuzoval. Jejich svatební cesta skončila fiaskem a málokdo věřil tomu, že to tato dvojice ustojí. Natálie obtížně zvládala Františkovu upovídanost a nezdálo se, že má situace řešení. František ho ale nakonec našel; přestal mluvit úplně. Se svou ženou se začal dorozumívat jen pomocí gest a notebooku. A ono to zabralo. Následně si užijí spoustu krásných dnů a akcí, jako třeba seskok padákem…

Štěpánka a Pavel se už zase mají rádi. Jejich překvapivá hádka kvůli hygieně a čistotě vyprchala stejně rychle, jako přišla. A tentokrát si pro diváky připravili další, poněkud jiné překvapení, odhalili své něžné stránky. Při návštěvě Štěpánčiny kamarádky pracující v dětském domově se z nevěsty najednou stane milující teta a z Pavla hrající si strýček. Nejraději by si všechny ty dětičky odvezli k sobě domů, jak říká Štěpánka.

Na dobré cestě se zdá být i vztah Petry s Reném. Starají se o pejska kamarádky a tahle němá tvář je nečekaně stmelí. Že by i tomuto páru nakonec svitla naděje?

Video: Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Hádka Štěpánky s Pavlem vás zaručeně pobaví! TV Nova

O největší překvapení se postarají Simona a Radek. Přesněji Radek sám, kterému při společné večeři s psycholožkou rupnou nervy. „Radku, vy tak jako normálně mluvíte, a přitom se pořád tváříte tak přinaštvaně,“ prohodí jen tak psycholožka. Chvilku je u stolu ticho a Radek se dokonce i usmívá. Uvnitř něj to ale pořádně vře. „A jak se jako mám tvářit, když to jinak neumím? Ona ví, o co jde, já to řešit nebudu. Já už v sobě všechno vyřešené mám,“ oboří se na obě a hlavou kývne k Simoně. 

„Tak proč se proboha takhle tváříš?“ zeptá se ho novomanželka. „A proč ty nejíš maso, he? Když jsem se tě ptal, odpověděla jsi − protože. Tak já to teď udělám stejně – protože! Když nechceš vysvětlovat věci ty mně, nebudu je vysvětlovat ani já tobě!“ vyštěkne na ni.

Paní doktorka se nestíhá divit. Nejednou Radek odskočí od stolu a vykřikne: „Tak tohle ne! Takové tlaky na mě! Ty vole, připadám si jako kretén!“  Rychle odstrčí židli a naštvaně se řítí ven z bytu. Své společnice nechává sedět u stolu samotné a nechápající… Jak tohle může skončit?

VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Fotogalerie
78 fotografií