Uplakánek, hysterka, nervák. Tak diváci po poslední epizodě ve velkém popisují čtvrtého ženicha Radka. Během společné večeře se Simonem a koučkou pořadu vypěnil vzteky a práskl za sebou dveřmi. Někteří se ho ale zastávají. Velkou, ne-li hlavní vinu na jejich nefunkčním vztahu prý nesou experti show, kteří je spárovali.

„Ty dva teda dali dohromady opravdoví specialisté a genetička,“ pronesla sarkasticky divačka Simona a poradila jim, aby radši změnili práci, moc dobří v ní nejsou. Komentující Lenka se zase pozastavila nad nevhodnou poznámkou koučky, jež toho večera v kuchyni nastartovala Radkovy emoce. „Zaujal mě postoj paní psycholožky. "Jste nějaký přinasratý. Tak voco jde?" Neumím si představit, že by takto mohl zkušený psycholog reagovat na vypjatou situaci. Pokud tato paní psycholožka rozhodovala o kompatibilitě párů, je za mě jasný výsledek! Vůbec nechápu, že byla vybrána do pořadu,“ sdělila svůj názor.

Video: Svatba na první pohled: Simona a Radek před oltářem

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Simoně a Radkovi to před oltářem slušelo! TV Nova

Několik pisatelů stojí ve sporu manželů na straně Radka a tepou Simonu za neadekvátní odezvy na jeho neúnavné snažení. „No, ať se neuráží jen Radek... Její reakce byla opravdu strašná. Podala mu ruku a řekla gratuluju. U toho zubaře byl kvůli ní, udělal to de facto pro ni a ona ho ani nepovzbudila, neobjala, jen chladně podala ruku, jako by se ho štítila. Chápu, že ji nepřitahuje, ale trochu empatie mohla projevit. Bylo mi ho líto. Ať je, jaký je,“ soucítila s ním Romana.

Pod jejím komentářem se však okamžitě objevily pádné důvody, proč Simona nebyla z Radkovy dentální hygieny odvařená. Připomněli jí, že na začátku epizody nevěsta vzpomenula svého nemocného bratra. „Ona v takové situaci potřebuje, aby ji chlap podržel a byl ji oporou, a ne ještě přemýšlet, aby náhodou neřekla něco, kvůli čemu se Radek znova urazí a rozbrečí,“ myslí Karla a další přitakávají, že Simona vedle sebe ze všeho nejvíc potřebuje vyrovnaného chlapa, který ji v těžké situaci podrží.

Našly se i názory, že bez posledního páru by byla show o ničem. Poslední díly se prý strašně táhnou a nic zajímavého se v nich neděje. Radek a Simona pořadu svými konflikty alespoň dodávají náboj.  „Kdyby tam nebyl Radek se Simonou, tak už je to úplně o ničem a nuda. Já Radkovi fandím!“ hlásil do světa jeden z (mála) fanoušků kurýra.

VIDEO: Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy!

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Fotogalerie
80 fotografií