Přišla na svět jako Ivana Macháčková a už od dětství chodila do hudebních, výtvarných a tanečních kroužků. Tady se zrodila její touha pracovat v uměleckém prostředí. Po studiu zdravotní školy se pokoušela dostat na DAMU a JAMU na obor herectví. Mimo jiné proto, že jako malá hrála v opavském divadle. Na konzervatoř se ale nedostala. V druhé polovině 90. let pracovala tři roky jako au-pair v USA. Během pobytu studovala angličtinu, ale taky chodila na kurzy herectví, zpěvu a tance. V Americe žila nejdřív u arabské rodiny a starala se v ní o postižené děti. Kvůli tomu, že rodina hovořila pouze arabsky, se s ní Ivana po půl roce dohodla, že přestoupí k jiné rodině.

V roce 1996 se v San Franciscu seznámila s hercem Michaelem Douglasem (76). Bylo to během natáčení jeho filmu Hra. Dva roky pak spolu chodili. Nebyla to ovšem jediná hollywoodská hvězda, ke které měla blízko. Ivana se velmi dobře zná také s americkou herečkou Andie MacDowellovou (62), v roce 1998 jí dělala asistentku během natáčení v Praze. K celebritám měla Ivana vždy velice kladný vztah, a tak nejspíš nikoho nepřekvapí, že například v roce 2010 byla moderátorkou VIP zpráv na Primě. Neopustily ji ani umělecké ambice, účinkovala v muzikálu Přízrak Londýna a řadu let také pracovala jako PR manažerka pražského Divadla Broadway.

VIDEO: Karel Gott: Velká obhajoba Ivany! Proč odešla z muzikálu?

Video
Video se připravuje ...

Karel Gott: Velká obhajoba Ivany! Proč odešla z muzikálu? Její stav je velmi vážný! 

S Karlem Gottem se seznámila v roce 1998, kdy se vrátila z USA a marně sháněla práci v rádiu nebo v televizi. Slavíkovi ji na předávání cen TýTý představila její kamarádka, Miss ČR 1995 Monika Žídková (43). Okamžitě přeskočila pověstná jiskra a Karel po ní okamžitě chtěl telefonní číslo. Ona mu ale dala jiné číslo. Prý proto, že měl v té době přítelkyni. Kromě toho i ona byla v té době také zadaná. Oficiálně spolu Karel s Ivanou začali chodit v první polovině roku 2000. Půl roku poté, co se Gott rozešel s Marikou Sörösovou (46). O jejich vztahu jako první informoval Blesk, a to 12. ledna 2001. To už měli za sebou společnou dovolenou ve vile v JAR, ona ale zatím bydlela v pronajatém bytě na Břevnově.

Ve vztahu s Gottem si prošla jak těmi příjemnějšími zážitky, tak i těmi mrazivějšími. Když například Karel v roce 2003 v den svých narozenin zkolaboval doma na Bertramce, byla v tu chvíli naštěstí v domě a poskytla mu první pomoc. V nemocnici pak diagnostikovali, že měl lehčí mrtvici. O pět let později si řekli své „ano“ v Las Vegas. S Gottem měla dvě dcery, Nelly Sofii (12) a Charlotte Ellu (14). Starší Charlotte přišla na svět ještě před veselkou, jelikož o sňatku do té doby Ivana vždy prohlašovala, že svatba pro ně není to nejdůležitější. Na svatbě už navíc pod srdcem nosila druhou dceru...

Se svým mužem pak zůstala až do konce a její schopnosti zdravotní sestry se jí jistě hodily v péči o těžce nemocného Karla, jenž nakonec 1. října podlehl zákeřné akutní leukemii.

VIDEO: Gottová, dárek pro Karla

Video
Video se připravuje ...

Gottová, dárek pro Karla youtube.com

Fotogalerie
81 fotografií