Už několik měsíců je bez práce, ale užívá si, jak jen to jde. Jednou si vyrazí za teplem k moři, podruhé do hor. Dara Rolins společně s přáteli vyrazila do Vysokých Tater. Fanouškům se ukázala v zasněžené krajině na skialpinistických lyžích nebo společnou fotkou před horskou chatou.

Vyrazila jsem si do pohádky, nadechnout se tatranského vzduchu. Překrásný den, kdy je vám tak 'obyčejně' dobře,“ okomentovala snímky zpěvačka. Ale to neměla dělat. Okamžitě přišla ledová sprcha v podobě rozlícených slovenských obyvatel, kterým se její dovádění na horách pěkně zajídá a berou to jako porušování vládního nařízení v době koronavirové pandemie. 

VIDEO: Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou"

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po plastice nosu v Kyjevě: "Konečně zase dýchám levou nosní dírkou" Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Žiji pod Tatrami, které jsou součástí mého okresu, a nejdu do Tater kvůli přesně takovým lidem jako jste vy. Neboť když je zákaz vycházení mimo okres, tak se navezou celebrity do Tater, neboť pro ně jakože nic neplatí. Je to fakt smutné! A ještě se chlubí tím na instagramu, tak toto je už přes čáru,“ rozčiluje se místní obyvatelka. 

I já bych ráda do Tater, ale mohu jen 100 metrů od domu. Z Čech jsou Tatry blíže?? Nezávidím ale...“ píše další a v podobném duchu je takových příspěvků víc. 

I když Rolins tvrdila, že si vyrazila nadechnout se tatranského vzduchu, tak hodně rychle otočila a obhajuje se tím, že na Popradském plesu pracuje. „I v takto složité době se lidé po světě pohybují, přesouvají. Samozřejmě jen ti otestovaní, zdraví. Nevím o zákazu, kdy takto vybavená nemohu přijít na Slovensko pracovat. Mám v plánu zdržet se až do neděle, protože zde fotím sérii fotografií do svého diáře.“       

VIDEO: I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce?

Video
Video se připravuje ...

I ti nejbohatší šetří: Za co Dara Rolins tentokrát odmítla dát statisíce? Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
94 fotografií