Charismatický Ali Amiri se show Česká hledá SuperStar účastnil v roce 2004, a podařilo se mu tehdy postoupit až do finále. V pátém kole sice vypadl, ale do srdcí posluchačů (a především posluchaček, které mu daly přiléhavou přezdívku „Perský princ“, odkazující na jeho exotický původ) se svým výkonem zapsal už natrvalo. Svou hudební kariéru dal ovšem k ledu a od té doby se věnuje především své kariéře v medicíně. V Praze založil kliniku dermatologie a estetické medicíny, kterou zároveň i vede, a daří se mu také v osobním životě.

„Žiju s partnerkou a vychovávám jejího syna. Teď se nám ale narodila holčička. Naše první společné dítě,“ hlásí teď pyšný otec do světa. Matka jeho dítěte, stejně jako on, pracuje ve zdravotnictví, je dokonce sestřičkou na jeho klinice. Jsou spolu už celou řadu let a mají už prý za sebou i svatbu – i když neoficiální. Obřad prý proběhl před čtyřmi lety v Turecku a v tuzemsku platný není.

Z jejich lásky však vzešla dcerka, která dostala nádherné jméno. „Jmenuje se Lily a je jí pár týdnů. Ještě jsem se nestačil nikde pochlubit,“ dodal Ali Amiri na velikonoční akci Divadla Broadway, kde hrával v muzikálu Angelika. A nevymýšlí si, dokonce se o narození miminka nezmiňuje ani na sociálních sítích...

VIDEO: Ali Amiri má úplně novou známost, zpěvu se nadále věnuje

Video
Video se připravuje ...

Ali Amiri má úplně novou známost, zpěvu se nadále věnuje Jan Jedlička, hudba: Yellow

To, že se otcem stal až v takto pokročilém věku, bere prý jako požehnání. „Potkalo mě to v mých 41 letech a je to pro mne jako znovuzrození,“ usmíval se snědý krasavec, na kterém se sice dlouhých 17 let od pěvecké soutěže nikterak zásadně neprojevilo – jenom tvářičky má snad dnes trošku plnější, a rovněž mu trochu prořídla kštice. Chlapecký šarm z něj však vyzařuje i nadále… a to i když je tedy otcem od rodiny.

O novorozence se prý postarat dokáže, a své partnece se snaží být oporou„Hodně partnerce pomáhám, přebaluji, krmím. Je to jediný způsob, jak se k tomu maličkému dítěti přiblížit, a ono to vnímá. Je jasné, že se stará víc maminka, protože já chodím do práce. Ale jakmile mám čas, pomohu,“ dodal s úsměvem.

Fotogalerie
37 fotografií