„Ne, no. Ani teď nevnímám těhotenství jako nejkrásnější období v životě ženy, a to se fakt, fakt nechci rouhat. Nějak tuším, že většina holek to má stejně,“ svěřila se se svou domněnkou Nikol Štíbrová prostřednictvím svého profilu na instagramu. A jelikož členka tria 3v1 čeká už své druhé dítě, má možnost srovnání a pocity a zážitky z prvního stavu očekávání mohla přehodnotit. Nestalo se. A ty, které si tím prošly, stejně jako Nikol vědí, že těhotenství zvláště ke konci provázejí nejrůznější „libůstky“. Zpestřit ho často může otékání kotníků, pálení žáhy či hemoroidy. Jestli zrovna ji trápí některý z těchto problémů, se Nikol Štíbrová nesvěřila. To nechala Nikol diskrétně nevyřčeno.

Moderátorka ale naopak prozradila, co jí čekání na porod druhého syna výrazně zpříjemňuje. „Co ale vnímám jako nejkrásnější - když čekáte dítě s někým, kdo to dítě s vámi čeká taky. Kdo v tom prostě jede s vámi, kdo se zajímá, kdo se stará,“ rozplývá se šťastná nastávající matka. A jak konkrétně to očekávání vypadá? I na to dala Nikol Štíbrová svým sledujícím odpověď, slovy chvály na adresu partnera Petra Leitgeba při tom nešetřila. Podle Nikol Štíbrové je její partner tím, kdo:

VIDEO: Nikol Štíbrová po dvou měsících u kadeřníka: Přišla jako blondýna, odešla jako PINK!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová po dvou měsících u kadeřníka: Přišla jako blondýna, odešla jako PINK! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

„Automaticky váže boty, pomáhá vstát z gauče, když se rozležíte/rozložíte během třech epizod doktora House, kdo si šestkrát za noc vyslechne, že je vám tvl strašný vedro, ačkoli je v ložnici osm stupňů a on klepe kosu, ale neřekne ani slovo. Kdo vám milostivě přenechá i svou porci hranolek z mekáče, i když vy vůbec nemáte hlad, že jo, kdo s vámi zodpovědně vybírá odsávačku na mlíko, kdo vám upřímně pochválí celulitidu na zádech... No dyť víte. Prostě když se denně utvrzujete, že máte parťáka pro život. To je nejkrásnější.“ Z čehož je zcela jasné, že vychovávání společného potomka se Nikol Štíbrová už nemůže dočkat.

Fotogalerie
37 fotografií