A to se jejich partnerství v loňském roce korunované zásnubami zatím zdálo jako idylická a poklidná plavba. „Jak se shodneme tak nějak na všem, jednu věc ještě musíme rozseknout,“ přiznala Nikol Štíbrová, že se určitému řešení v nadcházející době s partnerem nevyhnou. „Petr Leitgeb by rád k domečku psa, já fenu. Páč prej očůraný stromky jsou menší zlo než vypálený kola v trávníku,“ pozvala své sledující do domácích záležitostí maminka tříletého syna Mathiase. A šla ještě dál.

Svým fanouškům Nikol Štíbrová převyprávěla, jak konkrétně u nich vypadala debata, zda si pořídit malého psíka či fenku. „Petře, ale to bude už čtvrtej samec v domácnosti. Potřebuju nás aspoň trochu genderově vyvážit. Dyť já budu v totálním oslabení,“ předložila své argumenty herečka a moderátorka radiové stanice Evropa 2. „No... bude tam TA pračka. TA myčka. TA žehlička,” kontroval s nadsázkou své nastávající Petr Leitgeb. Nebylo to samozřejmě poprvé, co Nikol Štíbrová pobavila fanoušky prostřednictvím svého profilu na instagramu výjevy ze své domácnosti.

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

V soužití s partnerem a prvorozeným synem, kterého má Nikol Štíbrová ze vztahu s Martinem Kynclem, se evidentně nikdo nenudí. A letos v létě přibude další parťák, o kterém Nikol Štíbrová od chvíle, kdy to zjistila, netají, že to bude kluk. A aby se nenudili, kromě chystané svatby se rodinka plánuje přestěhovat do vysněného domečku, který je momentálně ve výstavbě.     

VIDEO: Rozvedená Nikol Štíbrová: Přes svátky se o syna podělí s ex!

Video
Video se připravuje ...

Rozvedená Nikol Štíbrová: Přes svátky se o syna podělí s ex! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií