Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Meghan šokovala u Oprah: Chtěla jsem se zabít, báli se, jakou bude mít Archie „barvu“! Kate ji rozplakala

/
  • Meghan se během rozhovoru rozplakala.
    Aktualizováno - 8. března 2021 ● 09:45
    8. března 2021 ● 05:36

    Na co čekal celý svět a čeho se obávala královská rodina, se stalo. Americká stanice CBS odvysílala rozhovor Harryho a Meghan s moderátorkou Oprah Winfreyovou, který už byl několik týdnů avizován. „Řeknou vše a nebude to hezké,“ hlásaly upoutávky. Co tedy zaznělo? Slova o sebevraždě, rasismu i o tom, jak princ Charles Harryho odstřihl a přestal mu brát telefony. 

    Meghan Markleová, manželka člena britské královské rodiny Harryho, byla v neděli večer místního času hostem moderátorky Oprah Winfreyové na americké televizní stanici CBS. V rozhovoru uvedla, že měla velmi naivní představy o přivdání se do královské rodiny. Ocenila královnu, která se k ní vždy chovala přátelsky, zmínila také detaily o svatbě nebo o druhém těhotenství. Odmítla, že dostala za rozhovor zaplaceno, poskytla ho dle svých slov zdarma. 

  • 1.

    Falešná svatba

    Na začátku vztahu s Harrym mluvili o tom, jaké to je být součástí královské rodiny, Meghan ale „úplně nechápala, o jakou práci půjde“, protože sledování představitelů monarchie nebylo v její rodině běžné. Také samotná svatba nebyla podle Meghan jejich dnem, ale svatbou organizovanou pro celý svět. Technicky vzato byl pár oddán již několik dní před oficiální slavností.

     

    Meghan řekla, že nechtěli, aby jejich manželský slib sledovaly v přímém přenosu miliony diváků po celém světě. Zavolali proto arcibiskupovi z Canterbury, zda by je neoddal v soukromí, a ten souhlasil.

     

    Skutečná svatba Harryho a Meghan se odehrála už tři dny před velkou televizní parádou! „Nikdo o tom nevěděl,“ řekla Meghan. Prý nebyl nikdo jiný přítomen. Zatím není jasné, jestli o tom věděla královská rodina. „Chtěli jsme, aby náš sňatek byl jenom náš,“ řekla Meghan v rozhovoru.

  • 2.

    Rasismus od královské rodiny

    V rozhovoru mluvila vévodkyně Meghan o rasistickém chování během těhotenství se synem Archiem. Královská rodina si podle Meghan nepřála, aby se Archie stal princem, protože panovaly obavy, „jak tmavá může být jeho pokožka, když se narodí,“ řekla Meghan, jejíž matka je černoška.

     

    Odmítla však uvést, který konkrétní člen rodiny to pronesl. „Pro toho člověka by to mělo devastující dopad,“ řekla Meghan. Tuto konverzaci se svým královským příbuzným prý vedl Harry, který o tom Meghan následně řekl.

  • 3.

    O druhém miminku

    Harry a Meghan, která vůbec poprvé v rozhovoru (a v upoutávkách k němu, které už přes dva týdny kolují internetem) odhalila těhotenské bříško, jež si láskyplně hladila, společně oznámili, že druhý potomek, kterého očekávají, bude holčička.

  • 4.

    Myšlenky na sebevraždu

    Meghan řekla, že byla ze soužití s královskou rodinou tak nešťastná, že měla i sebevražedné myšlenky. „Už jsem prostě nechtěla být naživu,“ řekla Meghan. Bylo to v lednu 2019, pár žil v sídle nedaleko hradu Windsor a Meghan byla v pátém měsíci těhotenství. Požádala prý o pomoc královskou rodinu, ale ta jí byla odmítnuta – z důvodu, že nebyla „placený zaměstnanec“.

  • 5.

    Charles Harryho odstřihl

    Harry v rozhovoru přiznal, že ho jeho otec Charles doslova odstřihl poté, co se rozhodli „opustit“ královskou rodinu. Přestal mu brát telefony, hovory típal.

    „Byl jsem v kleštích, dokud jsem nepotkal Meghan, která mě zachránila. Můj otec i bratr (William) jsou rodinou také lapeni. Nemůžou pryč,“ popsal fungování královského dvora Harry. Podle něj by byla Diana naštvaná a smutná, že musel opustit rodinu. „Viděla, že to musí přijít,“ řekl. „Vždy chtěla jen to, abychom byli šťastní,“ dodal.

  • 6.

    Megxit hned po svatbě

    Ve dvouhodinovém rozhovoru pro americkou televizi, který dozajista obletí svět, manželé prozradili, že první myšlenky na „Megxit“, tedy vyvázání se z královské rodiny se všemi povinnostmi i privilegii, měli už pár měsíců po svatbě. Meghan život v paláci přirovnala ke covidovému lockdownu. „Nemohla jsem chodit ven s přáteli, jen tak zajít na oběd,“ byla tam prý uvězněna, řekla Oprah.

    Video
    Video se připravuje ...

    Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

  • 7.

    Přinutili nás podepsat!

    Meghan v rozhovoru uvedla, že na začátku roku 2020 byl Harry odstřižen od královské rodiny finančně. Proto prý byli nuceni podepsat milionové kontrakty s televizí Netflix a platformou Spotify, „aby neutráceli dědictví, které Harrymu zůstalo po jeho matce Dianě“.

  • 8.

    Kate ji rozplakala

    Jednou velkou kapitolou rozhovoru byl vztah mezi Meghan a Kate. Oprah se Meghan zeptala, jestli je pravda, že rozplakala Kate. „Vlastně to bylo naopak,“ řekla Meghan. Stalo se to těsně před její svatbou s Harrym před třemi lety. „Nechci, aby to vyznělo špatně, byl to náročný týden (příprav). Ona se rozzlobila, pak se mi ale omluvila,“ řekla Meghan. „Koupila mi květiny a přinesla omluvný vzkaz,“ řekla o Kate.

     

    Důvodem sporu prý byla hádka o šaty družiček na Harryho svatbu. Jednou z družiček totiž byla také princeznička Charlotte – dcera Kate a Williama. „Rozplakalo mě to, hodně mě to zasáhlo,“ přiznala Meghan s tím, že je v šoku, že se tento „příběh“ dostal na veřejnost zcela převrácen.

  • 9.

    Byla jsem naivní

    Meghan přiznala, že byla naivní. Prý nijak nepátrala po tom, co to znamená být součástí královské rodiny a co z toho plyne za povinnosti. Když se s královskou rodinou poprvé setkala, byla prý velmi vřele přijata – zejména královnou Alžbětou. 

    „Co bylo v posledních letech opravdu obtížné, je, když realita a její vnímání jsou dvě velmi odlišné věci. Soudí vás podle svých dojmů, ale vy žijete ve skutečné realitě. Ty dvě věci jsou v naprostém protikladu, ale lidem to nevysvětlíte,“ uvedla Meghan. Život v paláci přirovnala ke „zlaté kleci“, píše DPA.

    Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
    163 fotografií

  • 10.

    Umlčeli mě

    Co rozpoutalo vášně už během upoutávek na rozhovor, byla otázka Oprah, zda Meghan „mlčela, nebo byla umlčena“. „To druhé,“ odpověděla Meghan. Když se Oprah doptávala, co to vlastně znamená, dostalo se jí odpovědi, že královská rodina přikázala Meghan vždy reagovat jenom  „Bez komentáře“.

     

    „Ano, já to akceptovala, protože jsem to vnímala, že tím je podmíněno ‚a my tě ochráníme‘“,  řekla Meghan. To prý ale nebyla pravda. „Rodina lže o tom, že chrání své královské členy,“ tvrdí Meghan.  Prý jí bylo zakázáno stýkat se se svými blízkými a přáteli. „Měsíce jsem nevyšla ven,“ řekla Meghan v rozhovoru.

     

  • 11.

    Žadonila kvůli penězům

    Meghan u Oprah promluvila o tom, co následovalo poté, co se královská rodina rozhodla odstřihnout prince Harryho od finanční podpory. Meghan prý byla v šoku, protože rodině „věřila, že Harryho ochrání“. Zavřením peněžních kohoutků podle ní obětovali Harryho bezpečnost. „Nechali nás bez ochrany,“ řekl Harry.

     

    Meghan prý napsala několik dopisů členům královské rodiny, v nichž je prosila o pomoc. Bylo to týdny po jejich odchodu z Velké Británie. „Udělali, co museli,“ komentoval to Harry. Meghan ale dodala, že byli v šoku a že to bolelo. „Kdybych neměl to, co mi zanechala má matka, nebylo by v našich silách tento krok udělat,“ řekl Harry o Megxitu.  „Psala jsem jim, prosila jsem je,“ přiznala Meghan. „Věřila jsem jim, když říkali, že nás ochrání,“ dodala.

  • 12.

    To nebylo vše

    Téma Meghan versus královská rodina navíc diváky zřejmě zajímá natolik, že se Oprah coby zkušená moderátorka snaží z rozhovoru vytěžit co nejvíc. Kromě speciálu, který byl odvysílán, dostanou fanoušci nášup! Winfreyová se totiž má objevit v pořadu CBS This Morning a odhalit tam dosud neviděné ukázky z rozhovoru s Meghan a Harrym. Budou v nich další „bomby“?

    Fotogalerie
    30 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 72

Kopretina10: uz jsou s tema jejich kecama a brecenim trapny. chteli soukromi, tak at uz nekam zalezou a nevylejzaj. neverim tomu ze Harry je s ni stastnej. verim, ze mu schazi rodina a jeho stary zivot. myslim, ze se jen pretvaruje a hraje si na to jak je strasne moc stastnej a jak je zivot s touhle hereckou uzasnej. takova traparna.

(09. 03. 2021 02:03)

blamal: Odesli od rodiny, aby zili po svym. Pak jim psali o penize, a oni jim nic nedali!! No toto! 🤣🤣🤣🤣🤣

(08. 03. 2021 16:11)

elwyn: Nějak jsem se do toho zamotala,ale tady jde o to,že opravdu to může být až ve druhé či třetí generaci.....

(08. 03. 2021 15:52)

elwyn: Nikde není psáno,že dítě co se má narodit nebude tmavé pleti,genetika je někdy zvláštní.Kdysi jsem viděla film,kde se bílým rodičům narodilo černé dítě.Ještě teď si pamatuji jak se novopečeného otce ptali jestli je to chlapec nebo děvče a on odpověděl černoch.Zápletka byla v tom,že matka té ženy ji měla s černochem,ale ona byla bílá,takže se to projevilo až ob generaci

(08. 03. 2021 15:43)

marlen52: prý jak tmavou pleť bude syn mít ale to neznamená, že on nebo jeho děti můžou mít tmavé děti

(08. 03. 2021 15:08)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
Video se připravuje ...

Dnešní horoskopy