Tvrdí to nejmenovaný zdroj britského deníku Daily Mail. Vše prý odstartovalo narození Archieho v květnu 2019, po kterém si Meghan přála udělat krátký rozhovor o roli matky a životě v královské rodině. Už tehdy měla předběžnou domluvu s americkou stanicí CBS, která teď nachystala jejich zpověď u moderátorky Oprah Winfreyové (67).

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Zamítavá rodina

Jenže Meghan se se zlou potázala. Tým britské královské rodiny pro vztahy s veřejností vše uťal. „Snažili se tehdy potlačit zvěsti o rostoucím napětí mezi Harrym s Meghan a ostatními členy rodiny. V paláci se báli, že se tak Harry a Meghan odcizí britskému tisku,“ tvrdí zdroj. Vévodkyně si alespoň vydupala exluzivní právo pro CBS na focení Archieho ve windsorské kapli sv. Jiří, ale to královnu Alžbětu (94) a spol. ještě více rozzlobilo. Běžně totiž náleží první fotky a videa nového královského miminka britským médiím. Už tehdy prý byla zažehnuta jiskra, která vedla až k odchodu páru za oceán.

Anglii natruc

„Palác jim potom zakázal poskytovat jakékoli další rozhovory, pokud to nebude pro britská média. To vedlo k tomu, že Harrymu s Meghan přišlo, že nemají kontrolu nad vlastním obrazem v médiích,“ dodává zdroj. „Od té doby začali plánovat rozhovor s Oprah. Chtějí v něm prezentovat své životy a cestu, kterou si vybrali…“ A to bude nepochybně znamenat i kupu špíny směrem k britské královské rodině, jak lze vyčíst už ze zveřejněné ukázky. „Řekl jste tu několik docela šokujících věcí,“ konstatuje Oprah směrem k princi.

Nervózní projížďka

Jen pár hodin před odvysíláním prvních štiplavých ukázek z chystaného rozhovoru byli Harry s Meghan vyfoceni, jak se ve voze značky Range Rover projíždějí nedaleko svého sídla v Montecitu v hodnotě 14,5 milionu dolarů. Harry za volantem i Meghan na sedadle spolujezdce si zřejmě jsou vědomi závažnosti chystané zpovědi, na jejich tváři nebyla ani stopa po úsměvu. Na zadním sedadle za Meghan se krčila její matka Doria (64), která údajně žije s párem a stará se o syna Archieho. Té ale do obličeje vidět nebylo…

VIDEO: Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video
Video se připravuje ...

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala? Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií