Nešťastná shoda náhod svedla hospitalizaci prince Philipa a osobní zpověď Meghan Markleové (39) a prince Harryho (36) do jedné velmi úzké a křehké časové roviny. Z respektu k nemocnému manželovi královny Alžběty II. (94) ovšem producenti odmítají pořad přesunout, a nestáhnou ho z vysílání ani v případě náhlého zhoršení zdravotního stavu monarchy. Mirroru to prozradil zdroj z televize.

„CBS za reklamy v průběhu interview inkasovalo miliony dolarů. Šéfové stanice jsou si přitom dobře vědomi vévodova křehkého zdravotního stavu. Loajalitu vůči královské rodině necítí, někteří jsou ale toho názoru, že ji mají vůči Meghan a Harrymu,“ uvedl zdroj.

Video: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Pokud by se Philipův stav prudce zhoršil a rozhovor se ve stejnou dobu přesto dostal na obrazovky, CBS by podle zdroje odpálila diplomatickou bombu. „Bylo by to velmi hrubé a necitlivé.“

Odvysílání 90minutového rozhovoru je naplánované na neděli 7. března. Stanice v pondělí vypustila do éteru dva krátké trailery, ve kterých Harry promluvil o své mamince, princezně Dianě (†36), a strachu z toho, že jejich odchod z rodiny povede k podobné tragédii.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
102 fotografií