Už tuto neděli americká stanice CBS odvysílá 90minutý rozhovor Oprah Winfreyové s Meghan Markleovou a princem Harrym. V nejosobnější zpovědi vévodů ze Sussexu nebude o šokující a dosud neslyšené informace nouze. Jak Winfreyová několikrát zmínila, žádné téma nezůstane tabu. Pro diváky si nyní připravila dva krátké trailery.

Obě videa se víceméně zaměřují na to, co má Harry na srdci. V první ukázce, podkreslené velmi dramatickou hudbou, zmíní princ svou obavu z toho, že se historie bude znovu opakovat. Těmito slovy naráží na svou maminku princeznu Dianu (†36), kterou pozornost celého světa a vlezlost médií nakonec připravila o život.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Otázkám se v ukázce nevyhne ani Meghan. Winfreyová se jí například zeptá, zda se v době svého působení v rodině rozhodla mlčet, nebo byla umlčena. Na odpověď si však veřejnost bude muset počkat až do samotného rozhovoru.

Druhý trailer je laděn o něco optimističtěji, byť se Harry opět rozhovoří o své matce a komplikovaném odchodu z královské rodiny, kterým si před lety sama procházela. „Opravdu se mi ulevilo a jsem rád, že mám u rozhovoru s tebou po boku svou manželku, protože si nedokážu představit, jaké to muselo být pro ni (Dianu), procházet si tím vším úplně sama. Pro nás to bylo neuvěřitelně těžké, ale alespoň máme jeden druhého,“ řekne Harry moderátorce.

VIDEO: Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět.

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Jindřich Forejt o Harrym a Meghan: Není pro ně cesty zpět. Petr Macek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií