Tento týden princ Harry a Meghan veřejně oznámili, že se neplánují vracet ke královským povinnostem. Jejich všední občanský život jim vyhovuje natolik, že jsou přesvědčeni, že tak budou chtít žít už navěky. „Vévoda a vévodkyně ze Sussexu potvrdili Jejímu Veličenstvu královně, že se nevrátí k plnění pracovních povinností královské rodiny,“ uvedl Buckinghamský palác.

A i když palác za královnu oficiálně prohlašuje, že přeje páru hodně štěstí a stojí za nimi i přes veškerá jejich rozhodnutí poslední doby, prý je skutečnost přece jen méně idylická, než jak se snaží všichni zúčastnění tvářit. Alespoň to tvrdí Phil Dampier, autor řady publikací o britské královské rodině.

VIDEO: Princ Harry – Černá ovce královské rodiny připravovala svým blízkým šoky už od svého narození.

„Královna má Harryho velmi ráda. Musí se kvůli němu cítit velmi zklamaně,“ domnívá se Dampier. „Tvrdí, že Meghan a Harry jsou milovanými členy rodiny, ale ve skutečnosti bude zdrcená a bude si přát, aby se megxit nikdy nestal,“ objasnil Dampier pro deník The Sun, že Meghanin a Harryho odchod královnu zasáhl víc, než si vůbec dokážou lidé představit. Podle něj je jednání Harryho a jeho manželky vůči královně neuctivé s naprostou absencí jakéhokoliv soucitu.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
42 fotografií