Světe, dej si pozor, chystá se na tebe další koroňátko, tedy děťátko, co bylo počato během pandemie viru covid-19. Do zástupu nastávajících maminek se nově počítá sympatická herečka Tereza Vítů, představitelka zákeřné Aleny z Ulice. Tmavovláska, která svého prvního potomka přivedla na svět v říjnu 2018, se brzy dočká dalšího děťátka. Krásnou novinku oznámila, jak už je u našich celebrit zvykem, na sociální síti, a to velice vtipným způsobem – dost podobným tomu, jakým se chlubila s očekáváním synka Mikoláše (2).

Vítů nahrála na instagram fotku, na níž dává všem na odiv své těhotenské bříško, na němž probíhá „načítání verze 2.0“. „Tak my se taky přidáváme k babyboomu 2021. Držte nám, prosím, palce,“ napsala k humornému snímku herečka, jejímž partnerem je muzikant Jan Aleš. O tom, že má tato dvojice velký smysl pro humor, svědčí i fakt, že prvorozené dítko pojmenovali stejně jako slavného secesního malíře a ilustrátora 19. století - Mikoláš Aleš.

VIDEO: Tereza Vítů v seriálu Ulice pořádně zamíchala kartami

Video
Video se připravuje ...

Tereza Vítů v seriálu Ulice pořádně zamíchala kartami Adam Balažovič

Podle hashtagů, jimiž pohledná Tereza často pentlí své příspěvky, chlapečkovi doma říkají poměrně neobvykle - „Mikádo“. A to i v tomto případě: „Mikádo velkým bráchou,“ těšila se brunetka u snímku svého rostoucího pupíku. Mimochodem, Vítů ve svém prvním těhotenství přibrala 26 kilogramů a neuvěřitelně rychle se pak po porodu zase dostala do kondice. Až čas nejspíš ukáže, zda se bude historie opakovat i v případě druhého miminka.

Pod příspěvkem se to pochopitelně během ani ne 12 hodin od zveřejnění jenom hemžilo samými gratulacemi, a to nejenom od fanoušků, ale i od kolegů z umělecké branže. Herečka Bára Jánová (31), hvězda „konkurenční“ Slunečné, jí poslala několik srdíček, herečka Marie Doležalová (34), co se proslavila rolí plaché Saši v nováckém sitcomu Comeback, se zase radovala slovy „juuuuuu gratulujemeeeeee.“

Svým lajkem jí vyjádřil podporu herec Karel Zima (49), herečka a zpěvačka Míša Tomešová (29), známá z primáckých Sestřiček, nebo herečka Kamila Janovičová (28), co si brzy (tedy, až pandemie dovolí) zopakuje svou roli rázné hrnčířky Aničky v pohádce Tajemství staré bambitky 2 po boku zpěváka Tomáše Kluse (34).

VIDEO: Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná!

Video
Video se připravuje ...

Gabriela Soukalová v NOVÉM DNI oznámila, že je těhotná! FTV Prima

Fotogalerie
30 fotografií