Šokující rozhovor Sussexů s Oprah Winfreyovou vnesl do příběhu jejich odchodu z královské rodiny neboli Megxitu nové světlo. Šikana a rasismus přímo v paláci přiměly manželskou dvojici k rozhodnutí vyvázat se z toxického prostředí monarchie a začít novou kapitolu za oceánem. Jak totiž Meghan Markleová (39) upřímně vypověděla, nebyla daleko od sebevraždy.

Život ve vždy slunném Los Angeles si přistěhovalec Harry (36) naprosto zamiloval. „Přestěhování do Kalifornie bylo fantastičtější než kterákoliv pohádka,“ rozplývala se vévodkyně. „Žít autenticky, je, dle mého názoru, to nejdůležitější,“ dodala konečně spokojená Meghan.

Video: Harry a Meghan s Archiem

Video
Video se připravuje ...

Harry a Meghan Mall.tv

Stejně jako si kalifornské Montecito zamiloval Harry, vzplál láskou k novému domovu bez svazujících protokolů a pravidel i jejich syn Archie. Tomu na zahradě rodiče vytvořili slepičí hotýlekSlepič-Inn-ec“, neboť kur domácí patří mezi Archieho nejmilejší zvířátka.

V závěru rozhovoru Meghan s Harrym ukázali soukromé video ze společné procházky na pláži. Meghan objímá synka, načež se Archie odhodlaně rozeběhne k tátovi a podleze mu nohy. Vévodové také prozradili, že si jejich synek rozšiřuje slovník o dost netradiční výrazy. „V posledním týdnu to bylo slovo hydratovat,“ prozradila pobavená Meghan a Harry pyšně doplnil, že se Archie se všemi loučí slovy „jeď opatrně“.

VIDEO: Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok!

Video
Video se připravuje ...

Harry s Meghan natočili podcast s malým Archiem. Popřál všem šťastný nový rok! YouTube

Fotogalerie
82 fotografií